Δολοφονική επίθεση στην κλήρωση της Β’ Εθνικής

Μια ομάδα κρανοφόρων έκανε γυαλιά-καρφιά την εκδήλωση της Ένωσης Β’ Εθνικής * Τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους πιο σοβαρά ένας φωτογράφος *

Ντροπή! Μια ομάδα κρανοφόρων εισέβαλε στην αίθουσα Υάδες στο Αττικό Άλσος, όπου πραγματοποιούνταν η κλήρωση της Β’ Εθνικής, πέταξε φωτοβολίδες και αναποδογύρισε ό,τι βρήκε μπροστά της, σκορπώντας πανικό και αφήνοντας τέσσερις τραυματίες.

Πιο σοβαρά χτυπήθηκε ένας φωτογράφος με θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, καθώς δέχθηκε μια καρέκλα στο κεφάλι.

Όλα κυλούσαν ομαλά και η κλήρωση είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, όταν περίπου 10 άτομα με κράνη μπήκαν στο χώρο, διέλυσαν ό,τι βρήκαν στο διάβα τους, σε μια άνευ προηγουμένου δολοφονική επίθεση, αν σκεφτεί κανείς ότι κινδύνευσαν ζωές, μεταξύ των οποίων και μικρών παιδιών που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Πέρα από τους τραυματίες και τις υλικές ζημιές, υπήρξαν φθορές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα (αναμέσα τους και σε αυτό του Σπύρου Καλογιάννη).

Το όλο σκηνικό δεν κράτησε πάνω από δύο λεπτά, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι κουκουλοφόροι φώναζαν «γαμ… τον Γκιρτζίκη» και δύο από αυτούς έφεραν διακριτικά της ΑΕΚ. Aργότερα στον τόπο της επίθεσης στην αστυνομία παραδόθηκε και ένα μπρελόκ του Παναθηναϊκού…

Είναι σαφές ότι, ακόμη κι αν δεν είχαν ακουστεί αυτές οι ύβρεις, αυτό που «ενόχλησε» ήταν το γεγονός ότι η Ένωση Β’ Εθνικής και ο επικεφαλής της Στέλιος Σφακιανάκης τίμησαν τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίθεση φαίνεται πως ήταν οργανωμένη, αφού έγινε απόπειρα να επιτεθούν κυκλικά, καθώς μια ομάδα χτύπησε αρχικά έναν σεκιούριτι στην κεντρική είσοδο, του πήρε την ενδοεπικοινωνία κι έτσι προχώρησε ανενόχλητη και έκανε το ντου.

πηγή: a-sports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...