ΕΠΣ Π-Λ| SUPER CUP: Ο Εθν. Φιλιππιάδας πήρε το σουπερ καπ.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας ήταν αυτό που κατέκτησε το πρώτο κύπελλο της σεζόν, το σουπερ καπ της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, αφού επικράτησε του Τηλυκράτη με 2-1 στην παράταση, με “χρυσό” σκόρερ τον Χριστογιάννη. Οι δύο ομάδες ρίχνονται την επόμενη εβδομάδα στον μαραθώνιο της Γ΄ εθνικής.

Οι “κυανέρυθροι” ήταν αυτοί που ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και έχασαν κάποιες φάσεις με τον Περιστέρη, τον Ορφανό και τον Μακρυγιάννη την καλύτερη, όμως η ομάδα του κ. Γιάννου σε μία αντεπίθεση ήταν αυτή που μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μιχάλη στο 36΄ λεπτό και θα μπορούσε προν το ημίχρονο σε μια ίδια φάση να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Καταγή Γ.(δοκάρι), όμως το 1-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Τηλυκράτης, ήταν αυτός που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έψαξε το γκολ σε αντίθεση με τον Εθνικό που έπαιζε στη κόντρα και παραλίγο να σημειώσει δεύτερο τέρμα σε τετ α τετ του Μιχάλη που έσωσε ο Καραγκούνης.

Στο τελευταίο 20λεπτο, ο Τηλυκράτης αύξησε την πίεση του στα καρέ του Μπατή με τον τελευταία να δηλώνει παρών σε σουτ του Τοντόροφ, όμως ο ίδιος πάιχτης στο 80΄ λεπτό με ωραίο πλασέ ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσια για το 1-1 και το έστειλε στην παράταση.

Στην επανάληψη οι λευκαδίτες, ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο ορεξάτοι, έφτασαν κοντά στο γκολ σε δοκάρι του Βασιλείου σε γυριστό σουτ στο 95΄, όμως ο Χριστογιάννης στο 101΄ ήταν αυτός που με ωραία ατομική προσπάθεια έγραψε την τελευταία λέξη στην ιστορία του super cup και έδωσε το κύπελλο στην ομάδα του.

Το Φιλμ του παιχνιδιού

7′ Σέντρε Μακρυγιάννη. πλασέ Περιστέρη άουτ

21′ Σουτ Ορφανού, στα χέρια του Μπατή

27′ Πάσα Μακρυγιάννη σε περιστέρη, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

36′ Κόντρα επίθεση με Λάππα για Εθνικό, ο τελευταός βρίσκει ωραία τον Μιχάλη που κάνει το 1-0.

38΄ Ίδια φάση με την προηγούμενη, ο Λάππας βρίσκει τον Καταγή Γ., όμως ο τελευταίος στέλνει την μπάλα να “γλείψει” το δοκάρι και άουτ.

45΄ Ο Τοντόροφ ωραία στον Μακρυγιάννη, ο επιθετικό του Τηλυκράτη στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

58΄ Ατομική προσπάθεια Μιχάλη, αλλά ο Καραγκούνης δηλώνει παρών στο τετ α τετ.

70΄ Σουτ του Τοντόροφ, εξουδετέρωσε ο Μπατής.

80΄ Σουτ του Τοντόροφ και το 1-1 για τον Τηλυκράτη.

92΄ Χριστογιάννης σουτ αόυτ.

95΄ Κούσης την σέντρα, γυριστό Βασιλείου δοκάρι η μπάλα.

101΄ Ατομική προσπάθεια Χριστογιάννη και 2-1 για τον Εθνικό.

107΄ Το ντόροφ σουτ, ο Μπατής σε κόρνερ.

115΄ Κεφαλιά Χριστογιάννη λίγο άουτ.

Διαιτητής: Ρούσος Γ.

Βοηθοί: Σίσκας – Μαυροκεφάλου

4ος: Μπαϊλης

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής Σ., Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Τοντόροφ, Περιστέρης (60′ Κούσης), Κτενάς, Μακρυγιάννης (67′ Βασιλείου), Σιδέρης, Ορφανός (54′ Γεωργάκης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Μπαντής, Χριστογιάννης, Τόλα, Δημουλάς, Μαλλάτος, Άτσκα, Λάππας (117′ Λέντζος), Μανιώτης, Ντανάι (65′ Καρίπογλου), Καταγής Γ. (83′ Κουμπής), Μιχάλης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...