Πανλευκάδιος: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη συνεργασία με τον Ατρόμητο

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη χθεσινή εκδήλωση της ομάδας του Πανλευκάδιου στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας, που είχε σκοπό να παρουσιάσει τη νέα συνεργασία της ομάδας μας με τον Ατρόμητο Αθηνών. Μια ένωση που αποσκοπεί στην αναβάθμιση των ακαδημιών αλλά και την ύπαρξη διόδου προς τις μεγάλες κατηγορίες για τους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Την παρουσίαση άνοιξε με λόγο του ο κ. Παναγιώτης Μεϊντανης, γενικός γραμματέας και υπεύθυνος των ακαδημιών του Πανλευκάδιου, μιλώντας για τον Ατρόμητο που τόσο καλά γνωρίζει και για τα οφέλη που μπορεί και πρόκειται να αποκομίσει ο Πανλευκάδιος από αυτή τη συνεργασία. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου κ. Τόλης Αποστόλου, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να παρουσιάσει το έργο που γίνεται στον Ατρόμητο και τον τρόπο που λειτουργεί ένας από τους πιο υγιείς συλλόγους του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που ακολουθούν στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Σωτήρης Ρίζος προπονητής στις ομάδες του Ατρομήτου, μίλησε για τις ακαδημίες και τον τρόπο λειτουργίας τους και τόνισε ιδιαίτερα πώς ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο προετοιμάζουν έναν νέο άνθρωπο να ενσωματωθεί στη κοινωνία, δείχνοντας ότι οι ακαδημίες δεν είναι απλά προπόνηση.

Από τον δήμο Λευκάδας παρευρέθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Γεωργάκης, εκ μέρους του δημάρχου.

*** Για περισσότερες φωτογραφίες & πληροφορίες μπορείτε να μπείτε εδώ

Related News

Comments are closed