Πανλευκάδιος: Παρουσίαση συνεργασίας με Ατρόμητο

Η διοίκηση του Πανλευκάδιου καλεί τους φίλους, τα μέλη, τους γονείς τους μικρούς αθλητές στη συνάντηση – παρουσίαση, που θα γίνει για την έναρξη της συνεργασίας της Λευκαδίτικης ομάδας, με την ομάδα του Ατρόμητου Αθηνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η οικογένεια του Πανλευκάδιου προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας, τα μέλη, τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους, αλλά και όποιον ενδιαφερόμενο ως προς τον τρόπο λειτουργίας και συνεργασίας με την ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών.

Ο Πανλευκάδιος γυρίζει σελίδα ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τους φιλόδοξους αθλητές, αλλά και για εκείνους που ο αθλητισμός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της σωστής διαπαιδαγώγησης, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού.  Τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Χτίζοντας τις βάσεις την περσινή χρονιά με τα εγκαίνια του προπονητηρίου στα Βαρδάνια, συνεχίζει στο επόμενο βήμα που είναι η συνεργασία με τους πλέον έμπειρους στο χώρο των ακαδημιών, του Ατρομήτου Αθηνών. Μια συνεργασία που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις των προπονητών και φυσικά τις δεξιότητες των μικρών ποδοσφαιριστών.

Η παρουσίαση της συνεργασίας θα γίνει σήμερα Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:30, στο πνευματικό κέντρο δήμου Λευκάδας.

Όλοι μαζί για την ομάδα της καρδιάς μας και για ένα ποιοτικότερο αθλητικό μέλλον!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24