Γ΄ Εθνική: Προς 25 Σεπτεμβρίου η σέντρα του πρωταθλήματος

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται να μετατεθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Παράλληλα δεν προχωράει η ιδέα των πλέι – οφ αλλά της απευθείας ανόδου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΟ ανακοίνωσε την έναρξη των πρωταθλημάτων και στους τέσσερις ομίλους της τρίτης τη τάξει κατηγορίας στις 11 Σεπτεμβρίου, όμως πολλές είναι οι ομάδες που παρασκηνιακά πιέζουν, ώστε να μετατεθεί η σέντρα για δύο εβδομάδες.

Από την ΕΠΟ κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται αυτή τη στιγμή, όμως η μετάθεση της 1ης αγωνιστική στη Γ’ Εθνική είναι κάτι που ήδη συζητιέται μεταξύ των ανθρώπων των συλλόγων της κατηγορίας και μένει να δούμε αν τελικά θα υπάρξουν κι οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Ομοσπονδίας.

Από τα δύο σχέδια που πρότεινε η διοργανώτρια αρχή στις ΠΑΕ και τις κάλεσε να επιλέξουν ως σήμερα προκρίνεται αυτό, που δεν θα έχει πλέι οφ, άρα η έναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται στις 25 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο σχέδιο, δηλαδή αυτό με τα πλέι οφ προέβλεπε σέντρα 11/09, 5 αγωνιστικές Τετάρτες, φινάλε στις 9 Απριλίου και ακολούθως μπαράζ τα οποία θα ολοκληρώνονταν 11/06.

Related News

Comments are closed