Δουβίτσας: ” Χαρούμενος που έχω όλες τις παίχτριες από την πρώτη μέρα μαζί”

Δηλώσεις την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, έκανε ο Νίκος Δουβίτσας, προπονητής της Νίκης Λευκάδας που τόνισε ικανοποιημένος από το γεγονός, ότι όλες οι παίχτριες βρίσκονται από την πρώτη προπόνηση στην ομάδα. υπογράμμισε ότι δεν θα πάρει τρίτη ξένη η Λευκαδίτικη ομάδα. Ενώ, παρουσίασε τους συνεργάτες του και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Αναλυτικά ο Νίκος Δουβίτσας:

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα μας και είμαι πολύ ευχαριστημένος που από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, έχω όλες τις παίχτριες στην διάθεσή μου. Το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει. Δεν θα γίνει άλλη προσθήκη και επειδή ακούγονται διάφορα ότι θα πάρουμε και τρίτη ξένη αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει.

Οι αθλήτριες δείχνουν ενθουσιασμένες μέχρι στιγμής και όλα κυλούν καλά σε θέματα οργάνωσης, που παίζει σημαντικό ρόλο και θα χρειαστεί λίγο υπομονή από τα κορίτσια, ώστε να περάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω τους συνεργάτες μου, τον Θοδωρή Ροντογιάννη, τον γυμναστή της ομάδας Ιωδήφ Κοϊδη και τον διατροφολόγο-διαιτολόγο της ομάδας Γαζή Γιώργο. Τους καλοσορίζω και τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί