Ψυχογιού: “Το Α και το Ω η προετοιμάσια”

Όπως μας είπε στην αρχή, είναι η 5η συνεχόμενη προετοιμάσια με τη Νίκη Λευκάδας και φυσικά όλο και κάτι παραπάνω γνωρίζει και έχει να πει. Η…αρχαιότερη πλέον στην ομάδα της Νίκης Λευκάδας, η γκαρντ Μαντώ Ψυχογιού, μιλάει για την προετοιμάσια, αναφέρεται στο σημαντικό στοιχείο που είναι ότι όλες οι αθλήτριες είναι από την αρχή μαζί. Ενώ, τονίζει ότι έφυγε το άγχος της πρώτης χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε η Μαντώ Ψυχογιού:

Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη Νίκη. Η πρώτη μέρα της προετοιμασίας, είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, καθώς και καινούργια πρόσωπα εντάσσονται στην ομάδα. Όπως και φέτος που ήρθαν 4 νέα κορίτσια και η Δελιγιάννη 5 που ήταν και παλαιά στην ομάδα. Η προετοιμασία για μένα είναι το Α και το Ω για μια αγωνιστική, καθώς προσπαθούμε να βάλουμε βάσεις, με βάση αυτά που θέλουν οι προπονητές μας.

Το σημαντικό είναι ότι έχουν έρθει όλες οι παίχτριες από την πρώτη μέρα και έχουμε ξεκινήσει όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια, για να μπορέσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας.
Πιστεύω να έχουμε μια χρονιά με υγεία και γιατί όχι να μην είναι καλύτερη από πέρυσι.

Θεωρώ ότι γενικώς από την ομάδα έχει φύγει το άγχος, γιατί ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία κυρίως για την ομάδα. Εγώ έχω ξαναπαίξει στην Α1. Απλά λόγω του ότι είμαστε επαρχιακή ομάδα δεν μας κατατάσουν στα φαβορί για μια καλή ομάδα. Για αυτός έπρεπε να αποδείξουμε κυρίως στους άλλους και μετά στους εαυτούς μας, ότι αξίζουμε να είμαστε σε αυτή την κατηγορία και νομίζω αυτό έδειξε και η περυσινή μας πορεία.

Related News

Comments are closed