Δουβίτσας: “Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια”

Λίγες μέρες πριν την προετοιμασία της ομάδας για την δεύτερη σεζόν στην Α1, ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας έκανε δηλώσεις στις οποίες είπε ότι θα φτιαχθεί ένα σύνολο που θα παλέψει όλα τα παιχνίδα, για το στόχο της παραμονής. Ενώ ευχήθηκε υγεία και υπομονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ξεκινάμε με αισιοδοξία τη νέα σεζόν με μεγάλες αλλαγές όσο αναφορά το ντόπιο στοιχείο, καθώς κάποιες αθλήτριες αποχώρησαν για δικούς τους λόγους από την ομάδα και μέσα σε αυτές και η αρχηγός, που ευτυχώς παρέμεινε στην ομάδα σε άλλο πόστο.

Το σημαντικό για την ομάδα ήταν ότι αυτές αντικαταστάθηκαν από κορίτσι που έχουνε βγει από την ακαδημία της ομάδας και ιδιαίτερα από κορίτσια που ξεκινήσαμε μαζί. Αθλήτριες νεανίδες και κορασίδες που μαζί με τις πιο μεγάλες και έμπειρες θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα σύνολο που θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και που ο στόχος του θα είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Καλή σεζόν με υγεία εύχομαι στις αθλήτριες και υπομονή!!!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει