Τηλυκράτης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Μεσσήνη

Με αφορμή τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Μεσσήνη(Ρεγάντου), το ΔΣ του Τηλυκράτη, εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Τηλυκράτη με αφορμή τον αιφνίδιο χαμό του Γιώργου Μεσσήνη (Ρεγάντου ) συνεδρίασε και αποφάσισε: Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. να παραστεί στην κηδεία του , αντί στεφάνου να δοθεί χρηματικό ποσό για τους πυρόπληκτους ( όπως είναι και η επιθυμία των οικείων του ) και στον επόμενο εντός έδρας αγώνα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή . Ο Γιώργος Μεσσήνης, με πολύχρονη προσφορά στο σύλλογο μας , διατέλεσε ποδοσφαιριστής , προπονητής και μέλος του Δ.Σ. Ο Τηλυκρατης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του . Καλό ταξίδι .

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24