ΕΠΣ Π-Λ: Αιχμηρή ανακοίνωση Πότσιου-Καραγιαννίση σε πρόεδρο της ΕΠΣ Π-Λ

Την παρακάτω κοινή δήλωση πραγματοποίησαν οι Κώστας Καραγιαννίδης και Γιάννης Πότσιος, μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ως απάντηση σε παλαιότερη δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Θωμά Κάρτσακλα (τη δημοσιεύουμε παρακάτω), αναφορικά με το «κόψιμο» των Ποντίκη, Κωνσταντίνου από τους πίνακες διαιτησίας των Super League  και Football League.

Οι κ.κ. Καραγιαννίδης, Πότσιος δήλωσαν:

«Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε δήλωση του Προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για τη διαγραφή των Κ. Ποντίκη και Ηλ. Κωνσταντίνου από τους πίνακες της ΚΕΔ-ΕΠΟ.

Μία δήλωση που άργησε ένα χρόνο.

Διότι πέρυσι που χάθηκαν εξίσου αξιόλογες θέσεις στους πίνακες της ΚΕΔ, δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία. Και διαβάζουμε για επίδειξη δύναμης και κατάχρηση εξουσίας από την ΕΠΟ.

Τη δύναμη και την εξουσία σε αυτή την ΕΠΟ την έδωσες κι εσύ, όταν για τρία χρόνια συμμετείχες σε επιτροπές και αποστολές στο εξωτερικό και σε παρατηρητές σε εθνικά πρωταθλήματα.

Και ξαφνικά για λόγους άγνωστους σε εμάς, καταψήφισες τη θητεία σου, δηλαδή τον εαυτό σου και τη διοίκηση της ΕΠΟ, στην οποία ενεργά συμμετείχες.

Αναμενόμενο λοιπόν είναι όταν αλλάζεις εύκολα φίλους να μην έχεις καλά αποτελέσματα στην Ένωσή σου.

Καραγιαννίδης Κώστας

Πότσιος Γιάννης».

Θυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας είχε δηλώσει:

«Παρακολουθώντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή την κατάρτιση των πινάκων Διαιτησίας  Super League  και Football League διαπιστώσαμε έκπληκτοι ότι δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς, ο εξαιρετικός και έμπειρος ‘Κωνσταντίνος Ποντίκης’(39 ετών) και ο ταλαντούχος και ελπιδοφόρος ‘Ηλίας Κωνσταντίνου’(31 ετών), αμφότεροι της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας. Ταυτόχρονα διαπιστώσαμε ότι η Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας, έμεινε χωρίς Βοηθούς Διαιτητές στις δύο πρώτες κατηγορίες. Διερωτόμαστε λοιπόν, αυτό έγινε στα πρότυπα της ανάπτυξης και της προόδου της Διαιτησίας; Διερωτόμαστε επίσης, αυτό είναι σύμφωνο με τη φιλοσοφία της UEFA και αυτά που πρεσβεύει η σύμβαση Διαιτησίας της UEFA; Μήπως ο/η έχουν την ευθύνη των παραπάνω; Θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν, εάν οι καρατομήσεις των αξιόλογων Βοηθών Διαιτητών μας είναι δικαιολογημένες και εάν συμφωνούν με αυτές; Επίσης μήπως μπορείτε να μας ενημερώσετε εάν έχετε κανένα πρόβλημα με την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου;

Κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Ο. και κύριοι της Κ.Ε.Δ. μην κάνετε κατάχρηση εξουσίας και τιμωρείτε άξιους και ικανούς Διαιτητές. Εάν θέλετε απευθυνθείτε  σε εμένα προσωπικά και μην επιδεικνύεται ρεβανσισμούς και πρακτικές παρελθόντων χρόνων. Να είστε σίγουρος κύριε Πρόεδρε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι τελείως διαφορετική και όλες οι ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας θα είναι ενωμένες και όχι όπως τις διχάζετε σήμερα εσείς, με τις πρακτικές και τις μεθοδεύσεις σας.

ΥΓ: Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Αναλυτικότερα και ονομαστικά σύντομα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ