Τηλυκράτης – Luftetari 0-1 (photos)

Την φιλική ήττα με 1-0, από την Αλβανική Luftetari, γνώρισε ο Τηλυκράτη στο διεθνή φιλικό που έγινε στο στάδιο “Γληγόρης Πλάτωνας”, με τους φιλοξενούμενους που είναι και ομάδα ανώτερης κατηγορίας να παρουσιάζονται καλύτεροι σε σχέση με τους γηπεδούχους που παρόλο την κούραση που υπάρχει από την σκληρή προετοιμασία στάθηκε αρκετά καλά.

Το γκολ των νικητών πέτυχε  ο Zogaj Silvio στο 42΄λεπτό με ωραίο σουτ αιφνιδίασε και νίκησε τον Καραγκούνη, ενώ ο Γεωργάκης στο δεύτερο μέρος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία των “κυανέρυθρων”.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς ξεκίνησε με μια διάταξη 3-5-2 το παιχνίδι, με Ιασωνίδη λίμπερο, Μπουρδούβαλη αριστερά και Πολυχρωνάκη δεξιά. Τον Κτενά μπροστά από τα στόπερ με τον Τοντόροφ και Ορφανό πιο μπροστά στο χώρο του κέντρου. Στα άκρα Καταγής Λ. αριστερά και Τσελάι δεξιά. Ενώ ο Σίδερης και Κούσης, ήταν στην επίθεση.

Στην επανάληψη, το γύρισε σε 4-2-3-1, με Γεωργάκη κορυφή στην επίθεση την τριάδα πίσω του να συμπληρώνουν ο Μακρυγιάννης, Glaybson, Βασιλείου. Αμυντικά χαφ ο Κοντογιάννης και τον Τοντόροφ. Ενώ η αμυντική τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά ήταν Βρεττός, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης και Μπαλι.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της Λευκάδας δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, κάτι που προβληματίζει τους διοικούντες του Τηλυκράτη, ενώ στις 28 Αυγούστου θα γίνει εκ΄ νέου αλλαγή κάποιων κομματιών στο χορτάρι.

Διαιτητής Ρούσσος Νίκος , με βοηθούς Σίσκα και Λάζαρης

Για το φιλοξενούμενο Luftetari του κ. Μιλίνκοβιτς, ξεκίνησε με τους Festim, Oltim, Emiliano, Orjao, Ergys, Edvart, Dejvi, Albano, Juli, Silvio, Kristal, ενώ έπαιξαν και οι Skelzen, Ardit, Maryol, Xhino, Donald.
DSCN9796 DSCN9845 DSCN9861 DSCN9876 DSCN9877

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που