ΑΟ Καρυάς: Τριπλή ενίσχυση η Καρυά – Παρασκευή 19/8 η “πρώτη”

Σε τρεις προσθήκες προχώρησε ο ΑΟ Καρυάς, που αναμένεται να κάνει και άλλες μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες μέρες, ενώ την Παρασκευή 19/8 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της ορεινής Λευκάδας έβαλε στο ρόστερ της  τον 24χρονο μεσοαμυντικό Δημήτρη Μεϊντάνη από τον Πανλευκάδιο, τον 21χρονο τερματοφύλακα Μαρίν Πέτκοφ από τον Οδυσσέα Νυδριού, και τον  23χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Βενέτη από τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Παρασκευή 19/8. Ενώ, στα μεταγραφικά και ο Πάνος Κρητικός, με σεζόν σε Πανλευκάδιο και Κατούνα, αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των