Φιλική νίκη επί της Κ-20 Παναιτωλικού με 1-0 ο Τηλυκράτης

Με 1-0 επικράτησε ο Τηλυκράτης στην φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Κ-20 του Παναιτωλικού που έγινε στο βοηθητικό των “κιτρινομπλε” στο EMILEON, με τον Ανδρέα Παντζιαρά να βλέπει θετικά στοιχεία από τους παίχτες του. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Βραζιλιάνος Ντα Χόρα Γκλέιμπσον στο 62ο λεπτό.

Οι ¨κυανέρυθροι” έχουν νικήσει μέχρι τώρα τον Αμβρακικό Λουτρού με 6-0, και την Αμβρακία Κωστακιών με 1-0. Ενώ και στα τρία παιχνίδια έχει κρατήσει το “μηδέν” στα μετόπισθεν.

Τηλυκράτης Λευκάδας: Καραγκούνης, Τοντόροφ, Τσελάι, Βασιλείου, Καταγής, Κοντογιάννης, Κτενάς, Μακρυγιάννης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Πολυχρονάκης. Έπαιξαν και οι: Γκλέιμπσον, Βρεττός, Γεωργάκης, Γκιμούσης, Ιασωνίδης, Καλογερής, Κούσης, Μπαλί, Μπρέκου, Ορφανός, Παπακωσταντής, Ρεκατσίνας, Σιδέρης.

Παναιτωλικός Κ20: Κουσιάδης, Γιαννιώτης, Παναγιωτίδης, Πριόνας, Παρράς, Νταλακούρας, Χριστογιάννης, Τσιγγάρας, Γεωργούσης, Μπελεβώνης, Γκασούκας. Έπαιξαν και οι: Σταματόπουλος, Μπακογιάννης, Τασιούλης, Κούστας, Μανωλάκης, Γανωτάκης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την