Δόξα Λευκάδας: Οι “μνηστήρες” της Α1

Από την στιγμή που η Ν.Κηφισιά άφησε “ορφανή” μία θέση για την Basket League, παρουσιάστηκαν επίσημα και ανεπίσημα διάφορες ομάδες-μνηστήρες που γλυκοκοιτάζουν τη θέση αυτή στην Α1 και είναι αρκετές και ισορικές ομάδες στο χώρο του μπάσκετ.

Βέβαια πιθανότητα να αποχωρήσει από την Α1, είχαν και τα Τρίκαλα, αλλά αυτά σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις βρήκαν αυτά που χρειάζονται και έτσι θα παραμείνουν στην Α1 για ακόμη μια χρονιά, με χαμηλό μπάτζετ.

Έτσι λοιπόν ο Πανιώνιος, ο Αρκαδικός, η Καβάλα, ο Ηρακλής, ο Δούκας, ο Εθνικός, το Παγκράτι και η Δόξα, έχουν λάβει θέσεις και περιμένουν να δούμε πια θα κόψει πρώτη το….νήμα του τερματισμού και θα βρεθεί σε μια από τις κορυφαίες λίγκες στην Ευρώπη.

Και τα οχτώ σωματεία έχουν ισάξιες πιθανότητες για την άνοδο μέσω wild card, ενώ αυτή την στιγμή όλοι περιμένουμε την αόφαση του Εθνικού, που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και αν πει το “ναι”, όλα τελειώνουν.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι ειδήσεις σε προσκήνιο και κυρίως παρασκήνιο είναι αρκετές, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι, αυτή η ομάδα θα είναι στην Α1. Πολλά μηνύματα και από παντού αφήνουν να εννοηθεί ότι η δική τους υποψηφιότητα είναι η καλύτερη.

Οι πληροφορίες λένε ότι γύρω στις αρχές Σεμπέμβρη θα ανακοινωθεί η ομάδα που θα πάρει τη θέση της Κηφισιάς, ενώ για τη δική μας ομάδα, τη Δοξα Λευκάδας, οι πληροφορίες είναι θετικές. Η διοίκηση της ομάδας θέλει Α1 και έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και περιμένει τη απόφαση της ομοσπονδίας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24