Αγ.Πέτρος: Υπέγραψαν Φέτσης και Καλογερής

Σε δύο πολύ καλές προσθήκες προχώρησε η ομάδα του Αγ.Πέτρου, καθώς στο ρόστερ της ομάδας της Νοτίου Λευκάδας, ανήκουν από σήμερα ο Λάμπρος Φέτσης και από χθες ο Τίμος Καλογερής.

Ο 34χρονος(10/10/1982) μεσοαμυντικό Τίμος Καλογερής, με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ενώ, έχει περάσει στο παρελθόν από τον Πανλευκάδιο, την Κατούνα, τον Τηλυκράτη και τον Οδυσσέα Νυδριού.
καλογερ

O 23χρονος(21/8/1993) Λάμπρος Φέτσης, αγωνίζεται κυρίως στο χώρο της επίθεσης, ενώ έχει αγωνιστεί και σε άλλες θέσης με επιτυχία. Ξεκίνησε από τον Ατρόμητο το 2006, μετά στον Πανιώνιο 08-09, το 2010 στο Θρασύβουλο, μετά τον γνωρίσαμε στη Λευκάδα και στο Τηλυκράτη(2011 – 2013) όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, όπου και αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Ενώ, έχει περάσει από Πανλευκάδιο και Κατούνα.

Η ομάδα του Τάκκη Κονιδάρη, βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία δό ακόμα παιχτών, που αναμένεται να κάνουν ιδιαίτερο…θόρυβο και να ταράξουν τα νερά του α΄ τοπικού.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24