Basket League: Απαντάει σήμερα ο Εθνικός

Ο Εθνικός έχει λάβει την πρόσκληση για να συμμετάσχει στην Α1 της νέας σεζόν, καθώς πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Α2 και οι «μπλε» καλούνται να απαντήσουν ως την Δευτέρα (8/8) για το πού θα αγωνιστούν. 

Η νέα διοικούσα επιτροπή των Περαιωτών – καθώς ο Βασίλης Δέρβος και οι συνεργάτες του αποχώρησαν, όπως είχαν προαναγγείλει, στο τέλος της περσινής σεζόν – έχουν σηκώσει τα μανίκια τις τελευταίες ημέρες, ώστε να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας τις διεργασίες που χρειάζονται για να αγωνιστεί η ομάδα τους για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1.

Η κατάσταση ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως μέχρι και να εκπνεύσει η προθεσμία που έχει τεθεί (8/8) οι «μπλε» θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, ώστε να προβιβαστούν στην Α1 και να μην παραμείνουν στην Α2. Η άμμος στην κλεψύδρα του περιθωρίου που έχει τεθεί στον Εθνικό αδειάζει και την Δευτέρα (8/8) θα παιχθεί το τελευταίο επεισόδιο στο συγκεκριμένο σίριαλ.

Πηγή: sdna.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί