Ξεκινάει ο Πανλευκάδιος για τη νέα σεζόν

Με στόχο τον τίτλο και με προσθήκες γεμάτες εμπειρία η διοίκηση του Πανλευκάδιου ανακοίνωσε την έναρξη της νέας σεζόν με την πρώτη προπόνηση να γίνεται την Παρασκευή 29/7 και ώρα 17.30μμ στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 17:30 στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας ξεκινάει η προετοιμασία για την νέα χρονιά.
Ξεκινώντας λοιπόν θέλουμε να καλωσορίσουμε κοντά μας τους αθλητές Δημουλιά Κωνσταντίνο, Κούτσικο Δημήτρη και Μπρούβα Κωσταντίνο, ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα και ήθος που θα μας βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου!

Επίσης με μεγάλη μας χαρά θα έχουμε συνοδοιπόρους στην προσπάθεια μας, τους αθλητές που ανανέωσαν τη συνεργασία τους μαζί μας!

Τους…Κοκόλη Μπάμπη και Κοκόλη Μπάμπη, Φλούδα Δημοσθένη, Τριάντο Βασίλη, Κολοβό Αλέξανδρο, Βλάχο Βασίλη, Τουλκερίδη Βασίλη, Σπανό Σίμο, Στεριώτη Παναγιώτη (Κούλη), Γουριώτη Θεοδώση, Μάουρο Μωράλες, Κόκκαλη Κωνσταντίνο και Κρητικό Παναγιώτη.

Μαζί τους θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός και εννέα νέα παιδιά από την παιδική ομάδα.

Τέλος αποχαιρετάμε τους αθλητές που αποχώρησαν από το σύλλογο μας, τον Ρομέο Τσελάι, τον Μπαλί Λεντιόν, τον Κούση Μανόλη και τον Σταματέλο Νικόλαο. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις νέες τους ομάδες!

Related News

Comments are closed