Δόξα Λευκάδας: Ντόναλντσον: Θέλουμε να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην κατηγορία και να συνεχίσουμε το σερί θετικών αποτελεσμάτων

Η Δόξα Λευκάδας πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 86-79 απέναντι στο Ψυχικό, για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Elite League. Ο πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ για την Δόξα Λευκάδας, Ντόνοβαν Ντόναλντσον, μίλησε στον σπουδαστή του CMP SPORTS, Άγγελο Μοίρο, για την σημαντική εκτός έδρας νίκη και πόσο θέλουν να αποδείξουν με τις εμφανίσεις τους ότι ανήκουν στη κατηγορία.

Για την 3η αγωνιστική του 2ου γύρου της Elite League, η Δόξα Λευκάδας κέρδισε εκτός έδρας το Ψυχικού με 86-79 και έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η νίκη απέναντι στην Ελευθερούπολη την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Αμερικάνος guard Ντόνοβαν Ντόναλντσον, σε συνέντευξη μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Ψυχικό και το σερί νικών που θέλει να χτίσει η ομάδα του: “Για να είμαι ειλικρινείς, παρόλο που στην αρχή της χρόνιας κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις, μετά πραγματοποιήσαμε συνεχόμενες ήττες. Αυτή την στιγμή όμως, θέλουμε να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην κατηγορία και να συνεχίσουμε το σερί θετικών αποτελεσμάτων. Η αρχή έγινε με τις δυο μεγάλες νίκες που είχαμε, απέναντι σε Ελευθερούπολη και Ψυχικό. Όλοι παίζουμε σπουδαία με πολύ πάθος και αυτή είναι συνταγή για να επιστρέψουμε δυναμικά.”

Σχετικά με τον δύσκολο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αμύντα και την ψυχολογία της ομάδας
ανέφερε: “Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Οι νίκες φέρνουν μόνο θετικά συναίσθημα, σε αντίθεση με το αν χάσεις που προσπαθείς να βρεις τι έφταιξε. Μένουμε συγκεντρωμένοι, ξεκουραζόμαστε και ετοιμαζόμαστε από Δευτέρα για σκληρή δουλειά. Η επόμενη αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Αμύντας.”

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...