Παντζιαράς: “Να βάλουμε τον Τηλυκράτη σε επαγγελματική τροχιά.”

Δηλώσεις για τη νέα χρονιά έκανε ο προπονητής του Τηλυκράτη, Ανδρέας Παντζιαράς, στην “πρώτη” της ομάδας για τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική, που έγινε τη Δευτέρα 25/7 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Να ευχηθούμε υγεία στους ποδοσφαιριστές, να έχουμε τύχη, αλλά και λογική σε αυτό που πάμε να κάνουμεανέφερε ο κόουτς και συνέχισε με κάτι εξίσου αξιοπρόσεκτο:Σημαντικό είναι ότι έμειναν οι περισσότεροι παίκτες του περυσινού ρόστερ, αν και έγινε πρόταση σε όλους, ενώ οι νεοαποκτηθέντες θα είναι επτά ή οκτώ”.

O Ανδρέας Παντζιαράς στις πρώτες του δηλώσεις δίνοντας το στίγμα ενόψει της νέας σεζόν, αν και είναι νωρίς για σαφή τοποθέτηση όσον αφορά τον κύριο στόχο τόνισε:
Στόχος σίγουρα είναι να κάνουμε μία πορεία που δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Επίσης να γίνει μια πορεία που θα βάλει τον Τηλυκράτη και πάλι σε επαγγελματική τροχιά ώστε να ασχοληθεί ο αθλητικός κόσμος με την ομάδα” τόνισε

Ο Ανδρέας Παντζιαράς ολοκλήρωσε λέγοντας:Αν μπορέσουμε μέσα από αυτή την προσπάθεια να αναδείξουμε κάποιον παίκτη, αφού οι περισσότεροι είναι νεαροί σε ηλικία, αυτό θα είναι ευχής έργο. Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι ο κόσμος να πιστέψει στην προσπάθεια, να στηρίξει την διοίκηση σε αυτό που πάει να κάνει και να γεμίζει το γήπεδο κάθε Κυριακή”.

Related News

Comments are closed