Νίκη Λευκάδας: Ανακοινώθηκε ο Θοδωρής Ροντογιάννης, σαν νέος συνεργάτης του Νίκου Δουβίτσα.

Το βοηθό του Νίκου Δουβίτσα, αφού ο Θεοδόσης Βαφειάς αποτελεί παρελθόν από τη Νίκη Λευκάδας, ανακοίνωσε η διοίκηση της Λευκαδίτικης ομάδας, με μία μακροσκελή ανακοίνωση, όπου γίνεται αναφορά στο βιογραφικό του νέου συνεργάτη στο προπονητικό τιμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. «ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Θοδωρή Ροντογιάννη, o οποίος θα είναι ο συνεργάτης του κ. Νίκου Δουβίτσα στο Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου μας.

Έχει μακρά προπονητική εμπειρία στο χώρο του Γυναικείου Μπάσκετ καθότι είναι ο πρωτεργάτης της Γυναικείας Ομάδας και των ακαδημιών της Νικόπολης τα τελευταία πέντε χρόνια (στην οποία θα συνεχίσει να εργάζεται), ενώ έχει διατελέσει προπονητής στις αντρικές ομάδες του Καναλακίου και του Άτλαντα Πρέβεζας, όπως και σε πολλές παιδικές ακαδημίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Γραφείο Τύπου του Σωματείου μας ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεργαστώ με τον κ. Νίκο Δουβίτσα, εξαίρετο και ανερχόμενο προπονητή σε μια ομάδα-οικογένεια, οργανωμένη, με μεράκι και αγάπη για το άθλημα. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι μέσα στους στόχους και τη νέα σεζόν, αφού απαρτίζεται από έναν πολύ καλό head coach, που έχει κάνει τις σωστές επιλογές με καταξιωμένες αθλήτριες και ο οποίος στηρίζεται από ένα πολύ καλό Διοικητικό Συμβούλιο».

Kαλώς όρισες Θοδωρή!

Related News

Comments are closed