Δόξα Λευκάδας: Όλα δείχνουν Τζήμα

Οι φήμες που ήθελαν τον Γιάννη Τζήμα να είναι ο νέος προπονητής της Δόξας Λευκάδας, φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθούν, με τους ανθρώπους της ομάδας της Λευκάδας να κινούνται για ακόμη ένα καλοκαίρι κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο “μετρ” των ανόδων θα καθίσει εκτός απροόπτου στον πάγκο της Δόξας Λευκάδας για την ερχόμενη περίοδο και αυτή η κίνηση από μόνη της σηματοδοτεί το τι κινήσεις θα ακολουθήσουν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, θα είναι και πάλι σε υψηλό επίπεδο.

Ήδη αρκετά ανώνυμα δημοσιεύμα αλλά και συζητήσεις παρασκηνίου, βγαίνουν προς τα έξω και μιλάνε για επαφές σε παίχτες του Αστακού, που ήταν στην ομάδα της Καβάλας επί ημερών του κ. Τζήμα και πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει.

Related News

2 Responses

Leave a Reply
  1. ΜΙΧΑΛΗΣ
    Jul 05, 2016 - 03:47 PM

    ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ… ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΥΧΙΕΣ (ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ κτλ) Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α1!!!!

  2. ΜΙΧΑΛΗΣ
    Jul 08, 2016 - 03:29 PM

    Ο ΤΖΗΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ. ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!!!