Πανλευκάδιος: ” Είμαστε το πιο υγιείς σωματείο της περιφέρειας μας”

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η Γενική Συνέλευση και η εκλογική διαδικασία της ομάδας του Πανλευκάδιου, με τον Πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Κατωπόδη να κάνει μια μικρή αναφορά στις ημερομηνίες σταθμός της ομάδας. Μίλησε για το έργο που έχει γίνει στις ακαδημίες. Μίλησε ότι θέλουν η ομάδα τους να ανέβει στη Γ’  ΕΘνική. Ενώ, τόνισε ότι η ομάδα του Πανλευκάδιος είναι ο πιο υγιείς αθλητικός σύλλογος στην περιφέρειά μας.

Στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης, έγιναν οι εκλογικές διαδικασίες της ομάδας, όπου θαα βγεί το 7μελες συμβούλιο της ομάδας, αλλά και οι 12 υποψήφιου θα έχουν ενεργό ρόλο, ενώ πιο πριν, ψηφίστηκε ομόφωνα και ο οικονομικός(όπου διαβάστηκε από τον κ. Μειντάνη) και διοικητικός απολογισμός του σωματείου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Κατωπόδης, μίλησε για τον Ιούλιο του 2010, όπου κάναμε τον κόσμο να πιστέψει αυτά που του είπαμε για το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και για τον Ιούλιο του 2013, όπου αλλάξαμε όνομα, ξεκινήσαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και αργότερα ήρθαν μεγάλα ονόμα στην μάδα μας και τα ταλέντα στις ακαδημίες, αλλά και αυτά που αναδείξαμε.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ακαδημίες και στην ομάδα: Αναβαθμήσαμε τις ακαδημίες μας, κάναμε 2-3 σκαλιά πιο πάνω και σήμερα είμαστε ο πιο υγιείς σύλλογος της περιφέριας. Με μονιασμένη διοίκηση, δικά της παιδιά και δικές της εγκαταστάσεις. Δυστυχώς για κάποιους ευτυχώς για εμάς σκεφτόμαστε διαφορετικά. Σίγουρα κάνουμε λάθη, αλλά προσπαθούμε να μην κάνουμε στο μέλλον πράγματα που δεν μας βοήθησαν στο παρελθόν.

Θέλουμε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Θέλουμε το παιδικό τμήμα να βγεί πρώτο. Αλλά όλα αυτά δεν θα γίνουν σε βάρος κάποιου άλλου τμήματος και κλείνοντας ευχαρίστησε πάίχτες, προπονητές, γονείς, χορηγούς, δημοσιογράφους, συμβούλους.

DSC_0545 DSC_0557

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την