Τηλυκράτης: Η συνάντηση με το Δήμαρχο – Κάλεσμα για τις εκλογές

Νέα συνάντηση είχε σήμερα ο δήμαρχος, Κώστας Δρακονταειδής, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού, Σπύρος Πολίτης και ο αντιδήμαρχος, Θανάσης Περδικάρης,  με τους εκπροσώπους του Τηλυκράτη λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές στην ομάδα και προκειμένου να βρεθεί μία λύση για τη χρήση του δημοτικού γηπέδου. Ο δήμαρχος επέμεινε στις θέσεις του για χρήση του γηπέδου και από τις δύο ομάδες με κυρίαρχο τον Τηλυκράτη ενώ οι εκπρόσωποι της ομάδας μίλησαν για αλλαγή στόχου μια και με αυτές τις συνθήκες ο στόχος δεν μπορεί να είναι η άνοδος σε ακόμη μεγαλύτερη κατηγορία αλλά η παραμονή στην Γ Εθνική. Και οι δύο πλευρές έκαναν λόγο για συνεργασία των δύο ομάδων (Τηλυκράτη – Πανλευκάδιου) . Τον Τηλυκράτη εκπροσώπησαν οι: Τριαντάφυλλος Βλάχος , Βασίλης Κατωπόδης, Βασίλης Μελάς και Μπάμπης Καλός. Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης έγιναν στο lefkadapress οι παρακάτω δηλώσεις:

Κώστας Δρακονταειδής (δήμαρχος)

Επαναλάβαμε στον Τηλυκράτη τις προτάσεις που είχαμε κάνει και στην προηγούμενη συνάντηση . Πρόταση που δίνει περισσότερο χρόνο στον Τηλυκράτη ως η ομάδα που ανέβηκε στην Γ Εθνική κατηγορία , σημαντικά περισσότερο χρόνο. Δεν μπορεί η δεύτερη ομάδα να αποκλειστεί , όπως δεν θα ήταν φρόνιμο να αποκλειστεί ο Τηλυκράτης, αν είχαμε αντιστροφή των όρων. Κάναμε επίσης μία σειρά προτάσεων που αφορούσαν τη βελτίωση , με βάση τις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε, του γηπέδου για να είναι καλύτερες οι συνθήκες. Φυσικά εξασφαλίσαμε τη διεξαγωγή όλων των αγώνων του Τηλυκράτη , επειδή θα είναι και Τετάρτη , με ότι αυτό συνεπάγεται για την αλλαγή του προγράμματος. Αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που έχουμε μεγάλες βροχοπτώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα συμπίπτει , εννοείται, αγώνας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Νομίζω ότι οι προτάσεις μας είναι οι πλέον ρεαλιστικές . Εξέφρασα όμως και τη δυσφορία μου για μία ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τηλυκράτης, που διέψευδε τα όσα είχαμε πει. Η ζωή όμως επιβεβαιώνει την πραγματικότητα. Ο Τηλυκράτης κατέθεσε ως αίτημα να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το γήπεδο. Δεν μπορεί όμως βάσει των υποδομών που υπάρχουν στην Λευκάδα να γίνει κάτι τέτοιο. Κάνουμε όμως μια προσπάθεια , και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε, με την κατασκευή του γηπέδου των Τσουκαλάδων που περιμένουμε την έγκριση για να μπει στο πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων, να έχουμε ακόμη ένα γήπεδο στη διάθεσή μας . Τότε οι όροι και οι προϋποθέσεις θα είναι πολύ καλύτερες για όλες τις ομάδες. Να θυμίσω ότι το μοναδικό αδειοδοτημένο γήπεδο στην Λευκάδα είναι το δημοτικό στάδιο της Λευκάδας. Επιχειρούμαι να αδειοδοτηθεί και το γήπεδο των Σφακιωτών και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για όλες τις ομάδες.
Σε ερώτησή μας για το τι θα γίνει αν αυτό το πρόγραμμα που προτείνει ο δήμος στην πράξη δεν βγαίνει στη διάρκεια του πρωταθλήματος ο δήμαρχος τόνισε: “ Είμαι βέβαιος ότι το πρόγραμμα θα βγει. Με μία και μοναδικό προϋπόθεση. Την καλή διάθεση των ομάδων. Φυσικά και στα δύο σωματεία υπάρχουν ακραίες φωνές. Εμείς δεν πάμε με αυτές , πάμε με τις φωνές της λογικής . Με τους ανθρώπους που έχουν διάθεση συνεννόησης. Κάτι τέτοιο διαπιστώθηκε στη σημερινή συνάντηση με τους ανθρώπους του Τηλυκράτη τους νυν και εν δυνάμει. Και να επισημάνω και κάτι πολύ σημαντικό. Σε ένα τόπο οι επιτυχίες γίνονται μεγαλύτερες όταν ενώνονται και όχι όταν διασπώνται οι δυνάμεις του αθλητισμού ή του πολιτισμού. Τα αθλητικά μας Σωματεία πρέπει να πάνε σε κατεύθυνση συνένωσης των δυνάμεων τους . Η Λευκάδα είναι μικρή και δεν χωράει πολλές ομάδες. Μπορούμε να έχουμε μία ισχυρή ομάδα η οποία όχι μόνο μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία αλλά να ανέβει και σε ακόμη μεγαλύτερη…»

Τηλυκράτης

Αμέσως μετά την έξοδό τους από τη συνάντηση με το δήμαρχο, Κώστα Δρακονταειδή , και τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού, Σπύρο Πολίτη οι εκπρόσωποι του Τηλυκράτη αφού κάλεσαν τον κόσμο να ψηφίσει σήμερα στο Ionion star (18.00 – 20.00) δήλωσαν στο lefkadapress:

Τριαντάφυλλος Βλάχος

Κατανοούμε απόλυτα το γεγονός ότι η Λευκάδα δεν έχει τα κατάλληλα γήπεδα ώστε να εξυπηρετηθεί η ομάδα, όπως θα ήθελε στην Γ. Εθνική. Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε κάτι παραπάνω από αυτό που μας παραχωρεί ο δήμος  και θα πρέπει ο Τηλυκράτης να αλλάξει το πλάνο που είχε. Ένα πλάνο ανταγωνιστικό σε ότι αφορά την Γ Εθνική και με βλέψεις για παραπάνω κατηγορία. Με βάση όλα αυτά καλούμε τον κόσμο να έρθει σήμερα στο Ionion star και να συμμετάσχει στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ομάδας. Να στηρίξει ένα Δ.Σ. που θα μπορέσει να αντέξει την πίεση της επόμενης διετίας ώστε η ομάδα να αντέξει στην Γ Εθνική. Θα περιμένουμε και την βελτίωση των υποδομών της Λευκάδας ώστε αργότερα να έχει τη δυνατότητα η ομάδα μας για κάτι παραπάνω. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αλλάξει στόχο και να προσπαθήσει για την παραμονή της στην Γ Εθνική.

Βασίλης Κατωπόδης:

Κατανοήσαμε τις θέσεις του δήμου, του θέσαμε τις δικές μας και βρεθήκαμε κάπου στη μέση. Πιστεύω ότι θα υπάρξει αμοιβαία συνεννόηση και όλα θα προχωρήσουν για το καλό του ποδοσφαίρου στην Λευκάδα. Συζητήσαμε επίσης για την πιθανή συνεργασία με τον Πανλευκάδιο. Ο δήμαρχος είναι υπέρ αυτής της συνεργασίας όπως και πολλά μέλη από το Διοικητικό μας Συμβούλιο επίσης.
Επίσης ο Τηλυκράτης με ανακοίνωσή του καλεί όλους να λάβουν μέρος στις διαδικασία της ψηφοφορίας για ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο IONION STAR γενική συνέλευση , ενημέρωση από την επιτροπή για τις επαφές με το δήμο Λευκάδας και διενέργεια εκλογών. Κάλπες ανοιχτές μέχρι τις 21.00 . κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι 17.50

Βιβιάννα Βαρδή – πηγή: lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ