Τα πρώτα φιλικά της Νίκης Λευκάδας

Ο προγραμματισμός στη Νίκη Λευκάδας βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο με τις κινήσεις που έχουν γίνει από πλευράς διοίκησης της ομάδας. Ήδη ο Νίκος Δουβίτσας έχει δει να αποκτούνται οι δύο ξένες της ομάδας. Έχουν γίνουν οι ανανεώσεις των παιχτριών από την περυσινή σεζόν. Ενώ, έχουν γίνει και ορισμένες μεταγραφές των Ελληνίδων και φυσικά θα έχει και συνέχεια.

Η προετοιμασία αργεί να αρχίσει ακόμα, καθώς έχει δρομολογηθεί στα μέσα του Αυγούστου όπως και πέρυσι, αυτό όμως δεν εμποδίζει τον κ. Δουβίτσα να προγραμματίσει τα πρώτα φιλικά της ομάδας, που είναι κυριώς για ξεμούδιασμα των αθλητριών από τις συνεχόμενες προπονήσεις και προπονητικού χαρακτήρα.

Έτσι λοιπόν η Νίκη Λευκάδας θα δώσει το πρώτο της φιλικό στις 7/9 με τον ΠΑΣ Γιάννενα στη Πρέβεζα και στις 10-11/9 θα δώσεις δύο φιλικά τεστ με τον νεοφώτιστο στη Α1 Παναθλητικό Συκεών στη Λευκάδα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των