Τηλυκράτης: Αποφασίστηκαν εκλογές & επιτροπή για να μιλήσει με Δήμαρχο και Πανλευκάδιο

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Τηλυκράτη, όπου αποφασίστηκε το σωματείο να πάει σε εκλογές την Τετάρτη 29/6 από τις 6 μέχρι της 8, ενώ δημιουργήθηκε 4μελή επιτροπή για να μιλήσει με τον Δήμαρχο για το θέμα του γηπέδου και με τον Πανλευκάδιο για ενδεχόμενο συννένωσης.

Υπήρχαν αναφορές και τοποθετήσεις από διάφορα μέλη της ομάδας στα τελευταία γεγονότα, αλλά και στην επόμενη μέρα των “κυανέρυθρων”, ενώ ψηφίστηκαν αλλαγές σε άρθρα του καταστατικού, όπως και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Με το ξεκίνημα της Συνέλευσης, ο κ. Βαγενάς, έδωσε το λόγο στο “σώμα” να ψηφίσει τις αλλαγές στα άρθρα 1 και 13 του καταστατικού, που αφορούν το όνομα της ομάδας και τον αριθμό του ΔΣ. Έτσι μετά την ομόφωνη απόφαση η ονομασία από “Α.Ο.Ν. Τηλυκράτης 2014” σε “Α.Ο. Τηλυκράτης”, ενώ και το 7μελές συμβούλιου που ήταν μέχρι σήμερα εκ παραδρομής, θα γίνει 11μελές, πάλι με ομόφωνη απόφαση.

Μέλη της τωρινής διοίκησης του Τηλυκράτη, στις τοποθετήσεις κατέστησαν σαφές ότι για να λειτουργήσει το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για τη Γ΄ Εθνική και παραπέρα, πρωτεραιότητά τους είναι το γήπεδο και από την Πέμπτη 23/6, όταν και έμαθαν την απόφαση του Δήμου, έχουν σταματήσει όλα τα πλάνα και τον προγραμματισμό που είχαν κάνει.

Τονίσθηκε, πως δεν θα αφήσουν την ομάδα να διαλυθεί και θα είναι κοντά της, όποια απόφαση και αν παρθεί, ενώ ο Τρ.Βλάχος, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας, αν η απόφαση του Δήμου δεν αλλάξει. Επίσης, ο πρόεδρος του Τηλυκράτη, είπε ότι δεν έχει πρόβλημα με την ισότητα στο θέμα του γηπέδου, αλλά από την άλλη υπάρχει και η ανάγκη που έχει μια ομάδα που είναι στη Γ΄ Εθνική, να χρησιμοποιεί περισσότερες ώρες στο γήπεδο.

Οι διοικούντες άκουσαν από τα μέλη του σωματείου ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει τον προγραμματισμό της και να μην πέφτουν σε παγίδες που θέλουν να τους βάλουν. Ενώ, υποστήριξαν ότι καλό είναι να γίνει μια νέα συζήτηση με τον Πανλευκάδιο για συνεργασία, καθώς όπως είπαν υπάρχουν “φωνές” και στις δύο ομάδες, παρότι με τα γεγονότα του χειμώνα μπορεί να έχουν πικραθεί στο Νυδρί, που θέλουν να υπάρει μια και ισχυρή ομάδα στο νησί.

Μετά από αυτά αποφασίστηκε η σύσταση Επιτροπής αποτελούμενη από τους Τριαντάφυλλο Βλάχο, Βασίλη Κατωπόδη, Μπάμπη Καλό και Βασίλη Μελά, που θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο για το γηπεδικό θέμα. Ενώ οι ίδιοι θα προσεγγίσουν εκ΄ νέου τον Πανλευκάδιο για να γίνει συννένωση των δύο σωματείων.

Επίσης, η ΓΣ των “κυανέρυθρων” επειδή οι μέρες “τρέχουν” και δεν θέλουν να χάσουν άλλο χρόνο, αποφάσισε να διεξάγει τις εκλογές της ομάδας όπου θα βγει το 11μελές συμβούλιο την Τετάρτη 29/6 από 18.00′ έως 21.00′ στο Ιόνιον Σταρ, με κατάθεση υποψηφιοτήτων έως τις 17.30′ της ίδιας ημέρας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που