Στο ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ η Γενική Συνέλευση του Τηλυκράτη

Αλλάγή τοποθεσίας είχαμε μία μέρα πριν τη κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Τηλυκράτη, αφού αντί για το Πνευματικό Κέντρο, θα γίνει στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ, την ίδια μέρα(Κυριακή) και ώρα (18.30μμ), όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η διοίκηση των “κυανέρυθρων”. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση η διοίκηση του Τηλυκράτη δεν φέρει καμιά ευθύνη για αυτή την έκτακτη αλλαγή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας και όλους τους Λευκαδίτες ότι λόγο προβλήματος στο χώρο που έχει ήδη ανακοινωθεί για την γενική συνέλευση του Τηλυκράτη ( αίθουσα πνευματικού κέντρου ) η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ιδία μέρα και ώρα δηλαδή ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ STAR .

Ο Τηλυκρατης δεν φέρει καμία ευθύνη για την αλλαγή του χώρου μια και είχε μεριμνήσει έγκαιρα για όλα προβλεπόμενα . Επίσης ευχαριστεί θερμά το ΙONION STAR και τον κύριο Αραβανή για την άμεση ανταπόκριση και φιλοξενία

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24