Δεν στήριξε Γκιρτζίκη η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

Καταψήφισε η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας τον διοικητικό απολογισμό της ΕΠΟ, που τελικά πέρασε με οριακή πλειοψηφία 88-82 και οι εκλογές της ΕΠΟ των Οκτώμβριο αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε ντέρμπι, με την αντιπολίτευση να είναι όπως όλα δείχνουν σε θέση ισχύος να ανατρέψει τον Γκιρτζίκη.

Από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας το παρών έδωσαν οι πρόεδρος Θωμάς Κάρτσακλας, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Καραμούτσιος και ο γραμματέας Κώστας Τζίμας, ενώ στο άκουσμα της αρνητικής ψήφους, πολλοί ήταν αυτοί που εξεπλάγην, αφού τόσο ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκης, τόσο και μέλη της ΕΠΟ, έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τους διοικητικούς παράγοντες της ένωσής μας, εξού και οι 2 τελευταίες επισκέψεις του προέδρου στην κοπή της πίτας, για αυτό το ότι πήγαν κόντρα στην πρόταση της ΕΠΟ δεν ήταν κάτι που περιμέναμε.

Πλέον, μένει να δούμε τι θα κάνουν στις εκλογές του Οκτωμβρίου, για να δούμε αν άλλαξαν οριστικά στρατόπεδο(αφού ο πρόεδρος φημολογείτε ότι έχει βρεθεί στις συναντήσεις του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ) ή αυτή η ψήφος ήταν διαμαρτυρίας και στις εκλογές του Οκτωμβρίου θα στηρίξουν την υποψηφιότητα Γκιρτζίκη, αφού η αντιπολίτευση δεν έχει ακόμα υποψήφιο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που