Πραγματοποιήθηκε η γιορτή με την ομάδα του ΠΣΑΠ στη Λευκάδα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το φιλανθρωπικό τουρνουά στη Λευκάδα, όπου καλεσμένη ήταν η ομάδα του ΠΑΣΠ-Εθνική 2004, όπου αντιμετώπισε τις δύο ομάδες της πόλης της Λευκάδας, τον Τηλυκράτη και τον Πανλευκάδιο, και μπορεί να ηττήθηκε και από τις δύο με σκορ 2-1 και 1-0, όμως αυτό δεν χάλασε την όμορφη ατμόσφαιρα που είχε στηθεί.

Τα αγωνιστικά περνάνε όπως καταλαβαίνετε σε δεύτερη μοίρα στη σημερινή εκδήλωση, όμως για την ιστορία στο πρώτο παιχνίδι όπου ο Τηλυκράτης αντιμετώπισε την Εθνική ΠΣΑΠ, ο Γεωργάκης ήταν αυτός που έβαλε μπροστά την ομάδα του, για να ισοφαρίσει ο Μπελεβώνης σε 1-1 και λίγο αργότερα ο Μακρυγιάννης ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στους “κυανέρυθρους”

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Βενέτης, Κτενάς, Βρεττός, Καταγής Σπ., Καταγής Γ., Μπορδούβαλης, Μακρυγιάννης, Ιασωνίδης, Γεωργάκης Γ., Περιστέρης, Δημουλιάς, Σκαμνέλος, Ορφανός, Σιδέρης, Θειακός, Γεωργάκης Μ.
DSCN9730

Στο άλλο παιχνίδι, που διήρκησε και πιο λίγο λόγω του περιορισμένου χρόνου, ο Πανλευκάδιος νίκησε με 1-0 την Εθνική ΠΣΑΠ, χάρη σε ένα γκολ του Χασακή πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: Μπάμπης, Μάουρο, Χασακής, Κοκόλης, Τριάντος, Κούσης, Μπαλί, Φλούδας, Τσελάι, Κολοβός, Βλάχος, Στεριώτης, Σούνδιας, Κόκκαλης, Σπανός, Αραβανής, Τουλκερίδης, Γουριώτης, Τζαφέρης.

Η 15άδα τους ΠΣΑΠ – Εθνική 2004: Κωψαχείλης, Παχατουρίδης, Γκαρώζης, Μητσόπουλος, Σφακιανάκης, Γήττας, Μπασινάς, Φρατζέσκος, Παπαδόπουλος Δ., Κωνσταντινίδης, Μπελεβώνης, Λαζανάς, Πούλιος, Ψαρρής, Παπαδόπουλος Β.
DSCN9737

Τέτοιες εκδηλώσεις είναι καλό να γίνονται στην επαρχία για να μην παίρνουν τα μικρά παιδιά το λάθος δρόμο, να ασχολούνται με τον αθλητισμό και αξίζουν συγχαρητήρια σε Δήμο Λευκάδας, Ιερά Μητρόπολη Λευκάδας & Ιθάκης, στους ανθρώπους που τρέχουν για να βγει ένα τέτοιο γεγονός στη Λευκάδα, αλλά και τους χορηγούς που συμβάλουν για να έχουν τα παιδιά παραστάσεις από σπουδαίες προσωπικότητες.

Το εισιτήριο είχε 5 ευρώ και σύμφωνα με ανακοίνωση τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για το κοινωνικό παντοπωλείο, το μοναστήρι της Νηράς, καθώς και για το γηροκομείο Λευκάδας.

Πριν τα παιχνίδια, στο ημίχρονο, αλλά και στο τέλος των παιχνιδιών έγιναν διάφορες βραβεύσεις από το Δήμο Λευκάδας, στον ΠΣΑΠ, σε Πανλευκάδιο και Τηλυκράτη. Όπως και από πλευράς Ι.Μ. Λευκάδας & Ιθάκης. Ενώ, και ο ΠΣΑΠ παρέδωσε τιμητικές πλακέτες. Επίσης, όλοι οι ποδοσφαιριστές και από τις τρεις ομάδες πήραν τα μετάλλιά τους.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την