Δόξα Λευκάδας: Ξεκαθαρίζει του προπονητή & των παιχτών

Αν κάποιος θέλει να σχολιάσει χρονιά που πέρασε για την Δόξα Λευκάδας η πρώτη λέξη που θα του έρθει στο μυαλό, με βάσει τα όσα είχε θέσει ως στόχο η διοίκηση και έλεγαν όλη τη χρονιά παίχτες και προπονητής, είναι η λέξη ΑΠΟΤΥΧΙΑ και πιστέψτε με δεν θα έχει άδικο.

Η αλήθεια είναι οτι η φετινή χρονιά σε σχέση με την προηγούμενη, που Αρκαδικός και Καβάλα πήγαιναν τρένο, χαρακτηρίστηκε ως ευκαιρία για την υπέρβαση και παρότι υπήρχαν τρια γραντ φαβορί(Φάρος, Κύμη, Προμηθέας), η επόμενη ομάδα που πλησίαζε το ρόστερ αυτών των ομάδων ήταν η Δόξα, όμως έφαγε ένα ηχηρό “χαστούκι”, με την μη είσοδό της στα Play offs ανόδου στην Α1.

Βέβαια σε μια χρονιά δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε, όμορφα και ωραία, καθώς υπάρχουν και οι κακοτυχίες, που εκεί πρέπει να φανείς δυνατός και να αντέξεις. Που μπορείς να “πέσεις”, αλλά επιβάλλετε να “σηκωθείς”. Δυστυχώς, η Δόξα φέτος, ξεκίνησε με ήττα στο κύπελλο, γνώρισε ήττες σε έδρες που δεν έπρεπε, είδε να χάνεται το ροζ φύλλο αγώνα στο τελευταίο σουτ. Παιχνίδια να πηγαίνουν σε παρατάσεις. Είχε αλλαγή προπονητή και φιλοσοφίας στη μέση της σεζόν. Είχε τραυματιές που δεν επανήλθαν μέχρι τέλος της χρονιάς. Όλα αυτά πιστέψε με δεν αντιμετωπίζονται εύκολα και με καθαρό μυαλό, από έναν οργανισμό.

Πολλοί είπαν ότι η Δόξα θα γυρίσει στα χρόνια του τοπικού και θα φτιάξει ρόστερ απλά για την συμμετοχή. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ομάδας που τόσο χρόνια κάνει την προσπάθειά της, διαφημίζει το νησί μας και τρέχει 24 ώρες το 24ωρο να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις της, έχει σκοπό να δημιουργήσει για ακόμη μια σεζόν ανταγωνιστική ομάδα.

Κατ΄αρχήν πρωταρχικός σκοπός της ομάδας, είναι να συζητήσει ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Κουκουμπρής με το προπονητή της ομάδας, το Φώτη Τακιανό για να δουν αν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους ή όχι. Από εκεί και πέρα θα αρχίσει το “χτίσιμο” της ομάδας, με τις εισηγήσεις του προπονητη και με παίχτες από το υπάρχων ρόστερ.

Συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά έχουν οι Σάκης Καρύδας και Ανδρέας Κανονίδης, αλλά και με τους δύο θα υπάρξει μια συζήτησει ως προς το θέμα των ανανεώσεων. Από εκεί και πέρα ο Τραϊανός, Ιωάννου θα αποτελέσουν παρελθόν. Ενώ οι υπόλοιποι είναι 50-50 να μείνουν ή να φύγουν, με αρκετούς να έχουν αρκετές πιθανότητες παραμονής και άλλους όχι. Πάντως 4-5 παίχτες από την φετινή ομάδα θα είναι και του χρόνου στο ρόστερ.

Τα πράγματα λοιπόν δείχνουν ενθαρρυντικά, αν και δε πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι νωρίς ακόμη. Ενώ, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τωρινή διοικητική ομάδα αναμένεται να έχει και άλλους συμπαίχτες για του χρόνου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ