“Σας ευχαριστούμε που διατηρείτε το φως του λαμπερό”

Αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ο προπονητής του Τηλυκράτη αφιέρωσε την επιτυχία στον αδικοχαμένο Κώστα Σαλαπάτα (το ξημέρωμα της 20ής Ιουνίου συμπληρώνονται έξι χρόνια από την ημέρα που έφυγε από την ζωή). Μετά την επίτευξη της ανόδου στην Γ’ Εθνική, ο Ανδρέας Παντζιαράς τόνισε:Ο Σαλαπάτας έχει πάντα θέση μέσα στα αποδυτήρια, είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει την δική του θέση στο χώρο αυτό και πάντα η εικόνα του είναι η τελευταία που ακουμπάνε οι ποδοσφαιριστές πριν βγούνε για να δώσουνε την “μάχη”. Το παιδί αυτό έδωσε την δική του “μάχη” και η χαρά που θα παίρνουν οι δικοί του άνθρωποι είναι ξεχωριστή”.

Τα λόγια του προπονητή και των ανθρώπων του Τηλυκράτη έφτασαν στα αυτιά της οικογένειας του Κώστα Σαλαπάτα, τα μέλη της οποίας στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς την μεγάλη οικογένεια του Τηλυκράτη, “που ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι και της δικής τους ζωής” όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Ακολουθεί το μήνυμα:

Αγαπημένοι μας

Ποδοσφαιριστές, κ. Προπονητή, Διοικητικό συμβούλιο, υπέροχοι φίλαθλοι του Τηλυκράτη, αξέχαστοι φίλοι μας.

Μπράβο σε όλους σας!

Πολλά συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδας, καλή δύναμη στη συνέχεια και την επόμενη χρονιά ξανά πρωταθλητές!

Ο Τηλυκράτης ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι και της δικής μας ζωής. Όσα χρόνια κι αν περάσουν μας δένουν μαζί του τόσο δυνατές στιγμές που θα παραμένουν άφθαρτες στο μυαλό και την ψυχή μας. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας κάθε φορά που μας δίνετε την ευκαιρία μέσα από τα νέα σας που -διστακτικά και με μισόλογα- φτάνουν πάντα στο σπίτι μας. Γιατί αναπόφευκτα, κάθε σας αναφορά και τιμή στο παιδί μας είναι για μας ιερή. Και μέσα στον πόνο και τα δάκρυά μας, είναι ευλογία και λύτρωση.

Η καρδιά μας έσπασε ξανά σε χίλια κομμάτια ακούγοντας απ’ τα χείλη του προπονητή σας το αφιέρωμα του πρωταθλήματος στον συμπαίκτη σας, το παλληκάρι μας.

Κι όταν πια γίνατε ένα μαζί του στους πανηγυρισμούς της επιτυχίας σας, μπήκαμε για λίγο στους παλμούς της καρδιάς σας και νιώσαμε πως ξέρατε καλά πως η φωτογραφία που κρατάτε ψηλά και παίρνει μέρος στη χαρά σας, έχει ΨΥΧΗ. ΨΥΧΑΡΑ. Μια ψυχή δυνατή και περήφανη για όλους εσάς που καταφέρατε όλα όσα κι εκείνος θα ‘θελε.

Ο Κωστάκης μας είναι το αστέρι που έλαμψε στην ιστορία του συλλόγου γράφοντας τις δικές του ιδιαίτερες σελίδες στα πιο όμορφα χρόνια της σύντομης ζωής του.

Σας ευχαριστούμε που φροντίζετε να διατηρείτε το φώς του λαμπερό πάντα, σας ευχαριστούμε που σχεδόν έξι χρόνια μετά, δώσατε την δική σας δυνατή απάντηση στην καθημερινή ευχή και πίστη μας.

Το παιδί μας ζει!

Και θα ζει για πάντα όσο υπάρχουν παλληκαρίσιες καρδιές σαν τις δικές σας που τον αγάπησαν και δεν τον ξέχασαν.

Όμως… πιστέψτε με! Κάπως, κάπου, κυλάει το δάκρυ του. Τρυφερό και παραπονεμένο. Γιατί την ζωή τη λάτρευε, εκείνη του έταξε, του έδωσε το δικαίωμα και ονειρεύτηκε, όμως η μοίρα του δεν του χαρίστηκε.

Σας ευχαριστούμε και πάλι. ΓΙΑ ΟΛΑ. Να είστε πάντα όλοι καλά.

Η οικογένειά του”.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει