Ανανέωσε η Καμπoυράκη με Νίκη Λευκάδας – Πρώτες δηλώσεις

Με μια μικρή ανακοίνωση, η Νίκη Λευκάδας ενημέρωσε για την επέκταση της συνεργασίας με την αθλήτρια Δήμητρα Καμπουράκη και για την επόμενη χρονιά. Ευχαριστημένη από αυτή την εξέλιξη δήλωσε η νεαρή γκαρντ στο lefkadasportnews.gr

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. “ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ” ανακοινώνει ότι η αθλήτρια Δήμητρα Καμπουράκη θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!»

Οι πρώτες της δηλώσεις για την ανανέωση στο lefkadasportnews.gr

Είμαι χαρούμενη με την ανανέωση μου με την Νίκη Λευκάδας. Ήταν κάτι το οποίο το σκεφτηκα αρκετά για να το αποφασίσω. Πέρασα πολύ καλά πέρυσι εντός κ εκτός παρκέ και ευχάριστω την Νικη Λευκάδας και τους προπονητές μου που με εμπιστεύτηκαν ερχόμενη από την Α2 έχοντας κανει κατα την γνώμη μου μέτριο πρωτάθλημα, να έρθω και να πρωταγωνίστησω (έχοντας δουλέψει όλο το καλοκαίρι στο Athens Sportshall ) στην ομάδα και να παλέψουμε για τον κοινό μας στόχο την παραμονή, με όλο το νησί στο πλάϊ μας!!

Πλέον πήραμε όλοι μας την “κρυάδα”της Α1 και θεωρώ την νέα χρόνια θα είμαστε πιο έτοιμες-οι και οι στόχοι μας θα είναι πολύ πιο υψηλοί. Εύχομαι να έχουμε μια καλή κ επιτυχημένη χρόνια χωρίς τραυματισμούς!!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την