Μικρός Μαραθώνιος αγώνας Πλαίσιο – Φιλιάτες

Σας ενημερώνουμε ότι υπό την Αιγίδα του Δήμου Φιλιατών και την συνεργασία των Αθλητικών Σωματείων ΆΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ Φιλιατών, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Ασπροκκλησίου & της ομάδας Μπάσκετ ΗΡΑΚΛΗΣ 2006 διοργανώνεται, η διεξαγωγή Μικρού Μαραθωνίου, διαδρομής 9,55 χιλιομέτρων, που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Πλαισίου και θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία της πόλης των Φιλιατών, στις 19/06/2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π. μ.

Προσκαλούμε τα μέλη του Διοικητικού σας Συμβουλίου να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν την διεξαγωγή του Μ.Μ. και την απονομή των βραβείων που θα ακολουθήσει μετά την λήξη του.

Καλούμε επίσης τους αθλητές του Συλλόγου σας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω Μαραθώνιο να δηλώσουν συμμετοχή στην αρμόδια υπάλληλο κ. Σταματία Σιούτη στο τηλέφωνο ( 2664360108 ) από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες από 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. ή στο email: katsarisPetros@gmail.com ή info@thesprotiaball.gr

Στο Μαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν και ανήλικοι με ευθύνη των γονιών τους. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να βρίσκονται στο Πλαίσιο το αργότερο στις 9:30 π.μ. στην προαναφερόμενη ημερομηνία ή στις 9:00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Φιλιατών όπου θα γίνει η μεταφορά, με λεωφορείο, στο χώρο εκκίνησης. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην προαναφερόμενη υπάλληλο.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Φιλιατών,
Σπύρος Παππάς

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ

flyermarathon2

Related News

Comments are closed