Κτενάς: Επαναφέραμε την ομάδα εκεί που αξίζει

Για την επιστροφή του Τηλυκράτη στη Γ΄ Εθνική, μίλησε ο αρχηγός των “κυανέρυθρων”, Ανδρέας Κτενάς, που εκτός από την χαρά που νιώθεί, έκανε αναφορά και στην επόμενη μέρα του Τηλυκράτη και ευχήθηκε κάποια στιγμή η ομάδα να έχει βλέψεις και για ψηλότερα.

Αναλυτικά η δηλώσεις του Ανδρέα Κτενά:

Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι που ξεκινήσαμε από τον Αύγουστο μια προσπάθεια για να επανέλθει η ομάδα στις κατηγορίες που πρέπει να βρίσκεται. Στην ουσία ξεκινήσαμε από πέρυσι από το μηδέν. Είχαν προηγηθεί δύσκολα χρόνια.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι( παρέμβαση Γεωργάκη: είσαι ο καλύτερο αρχηγός που έχω δει ποτέ), που η ομάδα έφτασε σήμερα να παίξει ένα τελικό, να κερδίσει 4-0 και αν πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ ΄ Εθνική.

Η επόμενη μέρα, αν και δεν είμαι εγώ αρμόδιος, εύχομαι διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θα κάνει ότι καλύτερο ώστε η ομάδα να σταθεροποιηθεί στη Γ΄ Εθνική και γιατί όχι αργότερα να έχει βλέψεις για παραπάνω.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24