“Διπλό” ανόδου στη Ναύπακτο ο Τηλυκράτης

Με ένα αυτογκολ του Καλαβουρζιώτη στο 44΄ λεπτό, από εκτέλεση φάουλ, ο Τηλυκράτης πέρασε μέσα από τη Ναύπακτο και έκανε το πλέον σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, αφού πέρασε στην 1η θέση παρέα με την Αμβρακία.

Η ομάδα του Ανδρεά Πανζιαρά ήταν πάρα πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, ήξερε τι ζητούσε, έξαψε το γκολ στην αντεπίθεση και το βρήκε στο 44΄ λεπτό από μια εκτέλεση φάουλ του Δημουλιά και λάθος του παίχτη των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη η εστία του Σκιαδά δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, με τον Τηλυκράτη να κάνει πολύ καλή ομαδική δουλειά κια έτσι ήρθαν οι πανηγυρισμοί με το τελευταίο σφύριγμα του κ.Πουλημά στο 90΄ λεπτό.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)  –  Βοηθοί: Σκορδίλης-Βλάσσης (Κέρκυρας)

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου):  Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Ανδριτσόπουλος, Φλέγγας, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Ψυχογιός (65΄Αδραχτάς), Θεοχάρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος (75΄ Θανασιός), Καμμένος (54΄ Καραγιάννης)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός,Καταγής, Μπουρδουβάλης, Ιασωνίδης,Ορφανός (72΄ Καταγής Γ.), Περιστέρης (82΄Γεωργάκης Γερ.),  Κτένας, Μακρυγιάννης, Σιδέρης (59΄ Γεωργάκης), Δημουλιάς.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που