Στην Α2 ανδρών ο Πανιώνιος του Βαγγέλη Ζιάγκου και ο Αίολος Αστακού

Στην Α2 ανδρών θα αγωνίζονται από τη νέα περίοδο ο Αίολος Αστακού σημειώνοντας άλλη μια συνεχόμενη άνοδο, ενώ στην ίδια κατηγορία θα αγωνιστεί και ο Ιστορικός Πανιώνιος, του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ο Αίολος Αστακού, έγραψε τη δική του ιστορία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, από το οποίο αποδείχθηκε πως ήταν «περαστικός», τελειώνοντας με μόλις μία ήττα σε 28 παιχνίδια και σημειώνοντας επιτυχία της τάξης του 96.4% σε ποσοστό νικών. Το ταξίδι της ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία, όμως, συνεχίζεται και η πρόκληση της Α2 προβάλλει μπροστά της, με τα όνειρά της να μη σταματούν.

Ο Πανιώνιος τα κατάφερε και πήρε την άνοδο για την Α2 Εθνική κατηγορία κάτι που όπως ήταν λογικό έφερε χαμόγελα στις τάξεις του «Ιστορικού»

Ο Πανιώνιος με ανακοίνωση του συνεχάρη τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την επιτυχία αυτή.
160736xlarge

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. συγχαίρει τον Έφορο, τους Προπονητές, τους Παίκτες και όλους όσους βοήθησαν στην άνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών.

Μετά από τόσες δυσκολίες ο Ιστορικός κατάφερε να βάλει πλώρη για την θέση την οποία αξίζει.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι ήθελε έρθει στο μέλλον. Όλοι μαζί θα πετύχουμε πολλά.

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ».

Screenshot_1

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και