Οδυσσέας Νυδριού – Μονακό….Η έναρξη μιας φιλίας!!! (video lefkadatoday)

Από χθες το βράδυ σε μια λαμπρή εκδήλωση που έγινε απέναντι στο θρυλικό Σκορπιό, ο Οδυσσέας του Νυδριού με την κοσμοπολίτισσα Μονακό που εδρεύει στο Μόντε Κάρλο, με τις σχέσεις των δύο να τις συνδέεει ο κόσμος του ποδοσφαίρου, αλλά και ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού και της ομάδας του πριγκιπάτου, κ. Ντιμιτρι Ριμπολόβλεφ.

Εκεί στην πλατεία όπου δεσπόζει το άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση, για τον οποίο ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας ότι θα συνεχιστεί η παράδοση του πρώην ιδιοκτήτη του Σκορπιού, με το νησί της Λευκάδας και από πλευράς της οικογένειας του Ρώσσου μεγιστάνα.

Σημαντική στιγμή ήταν η βράβευση των προέδρων που έχουν διατελέσει στον Οδυσσέα Νυδριού. Του αείμνηστου,  Κυριάκου Γαζή, Βαγγέλη Βάνα, Γιώργου Φραγκούλη, Χρήστου Βερύκιου, Δημήτρη Βρεττού, Στάθη Κονιδάρη, Χρήστου Θερμού, Ευτύχιου Ζουριδάκη, Σπύρου Κτενά.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός Λευκαδίτης δημοσιογράφος, Γιάννης Θειακός του MEGA. Από πλευράς της Μονακό, το παρών έδωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κ. Filip Dohndt, που μαζί με τον πρόεδρο του Οδυσσέα Νυδριού, Σπύρο Κτενά υπέγραψαν τα συμβόλαια της αδελφοποίησης. Τιμώμενο και κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης, ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με μεγάλη θητεία στη Μονακό, ο Άκης Ζήκος. Την οικογένεια Ριμπολόβλεφ, εκπροσώπησε ο Andrei Konogorov, που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για τον κ. Ριμπολόβλεφ.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης , κ. Θεόφιλος, ο δήμαρχος Λευκάδας, ο δήμαρχος Μεγανησίου, ο αντιπεριφερειάρχης, ο βουλευτής, οι διοικητές της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας,  αιρετοί, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου (μια και ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι γιατρός καρδιολόγος και η οικογένεια έχει κάνει σημαντικές προσφορές στο χώρο της υγείας), ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, πρώην προπονητές του Οδυσσέα Νυδριού, καθώς και παράγοντες από άλλα σωματεία της Λευκάδας.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Φιλαρμονική Λευκάδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυδριού & περιχώρων “Αλέξανδρος”, οι σχολές χορού της κ. Μεσσήνη, της κ. Μπούρα και της Μελάνιας. Το τέλος της βραδυάς, έκλεισε στο εστιατόριο “el greco”, που φιλοξένησε το δείπνο της εκδήλωσης σε επίσημους και δημοσιογράφους με τον άνθρωπο της Μονακό Filip Dohndt, να μοιράζει δώρα στους επίσημους, κάτω από τους ήχους της Ελληνικής μουσικής με τις φωνές της Νατάσας Ζακυνθινού και του Διονύση Σκλαβενίτη.

DSC_0056_4 DSC_0058_4 DSC_0062_4 DSC_0078_2 DSC_0083_2 DSC_0088_2 DSC_0094_2 DSC_0040_9 DSC_0045_7 DSC_0055_5
DSC_0097_1





Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των