Τηλυκράτης – Αμβρακία Κωστακιοί 1-1

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα των μπαράζ ο Τηλυκράτης να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με την πρωταθλήτρις της ΕΠΣ Άρτας, Αμβρακίας Κωστακιών. Με δέκα πάιχτες τελείωσαν οι δύο ομάδες, λόγω αποβολής του Καταγή Λ. με απευθείας κόκκινη και του Σταμουλή με δεύτερη κίτρινη.

Στο πρώτο 15λεπτο ο Τηλυκράτης ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά προηγήθηκαν με τον Γεωργάκη στο 5΄ λεπτό, ενώ στο 12΄ ο ίδιος παίχτης έπιασε την κεφαλιά, όμως δεν είχε την κατάληψη που θα ήθελε, ενώ στο 22΄ λεπτό αποχώρησε τραυματίας.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το αρχικό σοκ, όσο περνούσε η ώρα βρήκαν τα πατήματά τους ισορόπησαν στο παιχνίδι και στο 33΄ ο Καταγής Λ. γλίστρησε(υπάρχει υποψία για επιθετικό φάουλ), ο Σταμουλής βγήκε μόνος απέναντι από τον Σκιαδά και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 54΄ ο Μακρυγιάννης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βαρέλη και στο 59΄ ο Τηλυκράτης έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Καταγή Λάμπρου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ιασωνίδης απομακρύνει πάνω στη γραμμή τον κίνδυνο ύστερα από κεφαλιά του Σιδηρόπουλο και με εξουδετερομένο τον Σκιαδά. Ενώ ο τελευταίος έδιωξε με τις γροθιές στην αμέσως επόμενη φάση.

Στο 80΄ ο Μακρυγιάννης πάλι με ατομική προσπάθεια δεν καταφέρνει να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης έδωσε πάρε-βάλε στο Σίδερη, με τον τελευταίο να κάνει κακό τελείωμα.

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Σκιαδάς, Καταγής Γ.(59΄ Ορφανός), Καταγής Σπ., Καταγής Λ., Βρεττός, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Μακρυγιάννης, Γεωργάκης(22΄ Σιδέρης), Δημουλιάς

Αμβρακια Κωστακιοί(Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Λύτος, Τσόλκας, Παπαρούνας, Βερλέκης, Γούλας, Παππάς(85΄Αβραμίδης), Σιδηρόπουλος(77΄ Μπετεβέγκης), Νταλάκας(90΄Μανοδήμος), Σταμουλής.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...