Τηλυκράτης: Κτενάς, Παντζιάς και ο πρόεδρος κ. Βλάχος μίλησαν στο lefkadanews.com

Πάμε να δούμε τι είπαν για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική σε ερωτήσεις του lefkadanews.com ο αρχηγός του Τηλυκράτη, Αντρέας Κτενάς, ο προπονητής της ομάδας, Τριαντάφυλλος Βλάχος, καθώς και ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Παντζιαράς.

Ο αρχηγός της ομάδας Αντρέας Κτενάς, που συναντήσαμε μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης  δηλώνει αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου, ενώ διαβεβαιώνει ότι οι ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη θα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ερώτηση για το πως βλέπει τα παιχνίδια που θα γίνουν με πρώτο αυτό της Κυριακής, μας είπε:

“Η διαδικασία των μπαράζ ανόδου είναι ουσιαστικά ένα μικρό πρωτάθλημα, που θα διεκδικήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις από ομάδες πρωταθλήτριες και επομένως πολύ ανταγωνιστικές. Σε κάθε αγώνα θα επιδιώξουμε τη νίκη και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό εντός αγωνιστικού χώρου. Θεωρώ ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε και να επιστρέψει ο Τηλυκράτης  εκεί που ανήκει,  στην Γ Εθνική.
Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε νικηφόρα την διαδικασία των μπαράζ ανόδου κι αυτό διότι το πρόγραμμά μας έχει την ιδιομορφία των τριών εκτός έδρας αγώνων που ακολουθούν. Θα είναι βεβαίως ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο που είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία και να φτάσουμε στη νίκη. Είμαι αισιόδοξος και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.”

Ο προπονητής της ομάδας Αντρέας Πατζιαράς πιστεύει πως δεν υπάρχουν φαβορί στους αγώνες που θα γίνουν, ενώ θεωρεί πως η νίκη στον πρώτο αγώνα θα είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια και για τον λόγο αυτό καλεί τους φίλαθλους να συμπαρασταθούν στον Τηλυκράτη.

Σε σύντομη συνομιλία που είχαμε μαζί του μας είπε:

“Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα, νομίζω που δεν υπάρχουν φαβορί, σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα ματς που θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσουμε με καλή ψυχολογία. Ακολουθούν τρία παιχνίδια εκτός έδρας που εκεί πρέπει να φανούμε δυνατοί και να δείξουμε χαρακτήρα, νομίζω ότι η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα βγάλει μια ποιότητα και μια στόφα πρωταθλητή στον αγωνιστικό χώρο θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για την άνοδο.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Τριαντάφυλλος Βλάχος, που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης βρίσκονται κοντά στην ομάδα όλη τη χρονιά, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που προέκυπταν. Τώρα που η ομάδα θα διεκδικήσει την άνοδο ο πρόεδρος δείχνει αισιόδοξος ότι ο Τηλυκράτης με τη βοήθεια του κόσμου του θα τα καταφέρει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε:

“Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια και το ξέρουμε όλοι μας. Η ομάδα μας όμως είναι πανέτοιμη και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε δουλέψει σκληρά για αυτό. Την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανένας, πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στην ομάδα μας, περιμένω να δω ένα γήπεδο γεμάτο, με παλμό και μια πανηγυρική ατμόσφαιρα που θα δώσει στους παίκτες μας  ακόμη περισσότερη πίστη και δύναμη να φθάσουν στη νίκη.”

Τα δυσκολότερα λοιπόν τώρα αρχίζουν για τον Τηλυκράτη, που θα πρέπει “να βάλει τα δυνατά του” για να επιτύχει την άνοδο στη Γ Εθνική. Η συμπαράσταση των φιλάθλων του, κρίνεται απαραίτητη για αυτόν το στόχο.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης