Ήρθε η ώρα του “ΤΗΛΥ”

Η ώρα που περίμεναν όλοι στον Τηλυκράτη πλησιάζει, καθώς την Κυριακή 15/5 και ώρα 17.00μμ θα γίνει ο πρώτος αγώνας για τα μπαράζ στη Γ΄ Εθνική με τον κόσμο, αλλά και όσοι βρίσκονται στο στρατόπεδο των “κυανέρυθρων” να τον περιμένουν με μεγάλη αγωνία.

Η άνοδος δεν είναι είναι εύκολη υπόθεση καθώς ο όμιλος είναι δύσκολος. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες έρχονται με στόχο φυσικά την άνοδο. Έχουν επενδύσει αρκετά οι διοικήσεις τους και αφού ανεβαίνουν δύο, θα διεκδικήσουν ότι μερίδιο τους αναλογεί.

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Π-Λ είναι εδώ….Ο Τηλυ είναι εδώ….Οι “κυανέρυθροι” το καλοκαίρι φτιάχθηκαν και σχεδιάστηκαν ακριβώς για αυτά τα 6 παιχνίδια. Για αυτούς τους έξι “τελικούς” που θα μετρήσει περισσότερο ο χαρακτήρας, η θέληση, το πάθος, η ψυχή, η αυταπάρνηση και η καρδιά.

Διοίκηση, Παίχτες, Προπονητής και κόσμος “διψάνε” για αυτή την άνοδο και το βλέπεις στις δηλώσεις των πρώτων, που μιλάνε για επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει, αλλά και στην αγωνία των φίλων της ομάδας.

Η Γ΄ Εθνική είναι ένας στόχος που πρέπει να επιτευχθεί φέτος….Για την Ιστορία…Για τη φανέλα….Για τον κόσμο…Για τη Λευκάδα…Για αυτούς που “λείπουν”…..Για αυτούς που θα ρθουν…Για τους παίχτες ….Για την διοίκηση….Για τους προπονητές…..Για όλα αυτά και για άλλα πολλά ακόμη αυτή η άνοδος πρέπει να έρθει…..Άντε και καλό αγώνα μάγκες!!!!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024