Πρωταθλητής ο Τηλυκράτης, με 1-0 τον Πανλευκάδιο

Ο Τηλυκράτης αναδείχθηκε πρωταθλητής της α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για τη σεζόν 15-16, αφού επικράτησε με 1-0 του Πανλευκάδιου, με γκολ του Μακρυγιάννη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, στο τελικό του πρωταθλήματος. Οι “κυανέρυθροι”, με αυτή τη νίκη, πήραν το εισιτήριο για την διαδικασία των μπαράζ, μέσω της οποίας θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Γ΄ Εθνική, αφού αυτός είναι και ο μεγαλύτερος στόχος τους που έχουν βάλει από την αρχή της χρονιάς.

Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες φάσεις, που κυριάρχησε η δύναμη, το πάθος και η θέληση, με τους “κυανέρυθρους” να μπαίνουν πιο καλά με το ξεκίνημα της αναμέτρησης και να προσπαθούνα επιβάλουν το παιχνίδι τους, ήταν καλύτεροι στα πρώτα 45 λεπτά, χωρίς ωστόσο να βγάλουν τη μεγάλη φάση. Αντίθετα, ο Πανλευκάδιος, ήταν αυτός που πάτησε καλύτερα στην επανάληψη διεκδίκησε τη νίκη και έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Κοκκόλη ΧΖ στο 75΄.

Στο 76΄ ο Τηλυκράτης, έχασε τον αρχηγό με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι έψαξε το γκολ στην αντεπίθεση, με τους Περιστέρη και Μακρυγιάννη να καιροφυλαχθούν για την κατάλληλη στιγμή. Όταν ο Πανλευκάδιος ήταν σχεδόν όλος μπροστά, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με δική του ατομική ενέργεια έδωσε πάρε-βάλε στον Μακρυγιάννη, που από εκεί δεν μπορούσε να αστοχήσει και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ο Αλέκος Αλεξανδρόπουλος, έδειξε 9 κίτρινες και 1 κόκκινη, κάτι που αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, που είχε σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ έκανε λάθος, το παραδέχθηκε και ο ίδιος στους ανθρώπους του Πανλευκάδιου, στη φάση του 60΄ λεπτού, όταν ο Λάμπρος Καταγής ακούμπησε και σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι, ενώ ο Κοκκόλη ΧΖ θα έφευγε μόνος του, από το κέντρο του γηπέδου, με το τέρμα. Όπως είπε, δεν το είδε, σε διαφορετική περίπτωση θα το έδινε.

Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος – Βοηθοί: Ποντίκης – Κωνσταντίνου
Παρατηρητής: Ζιώγας

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός(62′ Σκαμνέλος), Καταγής Σ, Καταγής Λ, Ιασωνίδης, Ορφανός(38′ Περιστέρης), Μακρυγιάννης, Κτενάς, Σιδέρης(67′ Γεωργάκης), Καταγής Γ, Δημουλιάς.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Μπάμπης, Τσελάι, Κοκόλης ΧΣ(83′ Γουριώτης), Βλάχος(72′ Κόκκαλης), Τριάντος, Φλούδας, Κοκόλης ΧΖ, Μπαλή, Κολοβός, Χασακής(71′ Τουλκερίδης), Κούσης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την