Άνοδος στο α΄ τοπικό το Μαραντοχώρι, 5-0 τον Οδυσσέα Νυδριού

Την άνοδό τους στην α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας πανηγυρίζει ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου, που νίκησε με 5-0 τον Οδυσσέα Νυδριού εντός έδρας, στη ρεβάνς του 1-0 του πρώτου αγώνα και ανέβηκε στην μεγαλύτερη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που μόλις στο 5΄ λεπτό με κεφαλιά του Δρακοντειδή μπήκαν στη θέση του οδηγού στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Θεριανός έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας που πήγε με ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Παληογιάννης μέσα σε δύο λεπτά στο 67 και 69 ανέβασε σε 4-0 το δείχτη του σκορ, για να έρθει ο Σκληρός Νίκος πέντε λεπτά πριν το τέλος να υπογράψει τον θρίαμβο της ομάδας του Νίκου Αργυρού.

Από τους ηττημενους, μια κεφαλιά του Χρυσοβιτσάνου καταγράφετε ως η καλύτερη προσπάθεια σε όλο το 90λεπτο.

Διαιτητικό τρίο: Σπυράκος, Τσόγκας, Γκαρτζονίκας

Αυγ. Μαραντοχωρίου(Αργυρός): Φατούρος Γ., Παπαδήμας, Αργυρός , Κούτσικος, Παξινός(7΄ Σκλαβενίτης Γ.), Σκλαβενίτης, Δρακονταειδής, Παληογιάννης(86΄ Πολίτης), Θεριανός(74΄ Στραγαλινός), Σκληρός Ν., Καλδάνης

Οδυσσέας Νυδριού (Βάννας):  Πέτκοφ, Κυριακίδης, Β., Σκλαβενίτης(54΄ Κομινάτος), Μπελεγρίνος Αν., Ταξιαρχιώτης, Ζουριδάκης, Χρυσοβιτσάνος, Γαζής Σαβ.(84΄ Σταμούλης), Μπελεγρίνος Φ., Βερύκιος

Related News

Comments are closed