Ο τελικός των…… Φτωχών!!!!

Πολύ κουβέντα γινεται των τελευταίο καιρό και απόλυτα δικαιολογημένη για το απόλυτο ντέρμπι Τηλυκρατης – Πανλευκαδιος! Όμως μισή ώρα αργότερα, στο γήπεδο του Συβρος διεξάγεται ένα άλλο μεγάλο ντέρμπι… Ένας μεγάλος τελικός! Ο τελικός των…φτωχών!!!!Εκεί θα μάθουμε σήμερα την ομάδα που θα ακολουθήσει τον Αγ. Πέτρο στην α κατηγορία. Όμως καμία κουβέντα δεν έγινε γι αυτό.

Υπάρχουμε όμως κι εμείς που μας αρέσει και η β΄ . Υπάρχουμε κι εμείς που όσο κι αν θελουμε να είμαστε στο απόλυτο ντέρμπι θα είμαστε στο συβρο. Γιατί στην ΕΠΣ δεν τους απασχολεί η ίδια μέρα και ώρα διεξαγωγής των δυο πιο σημαντικών αγώνων της χρονιάς σε α΄ και β΄ κατηγορία, όπως και την προηγούμενη Κυριακή αλλά απλά να βγει η χρόνια…. Ας μην ασχοληθούμε με αυτό όμως… Πάμε στο ντέρμπι !!!

Απο τη μια ο Οδυσσέας που δίψα για την επιστροφή του μετά απο χρόνια στην α΄, σε μια κατηγορία που πάντα πρωταγωνιστούσε και απο την άλλη ο Αυγερινός όπου θα προσπαθήσει να ζήσει την ιστορική γι αυτόν στιγμή της ανόδου. Πριν μια εβδομάδα στο Νυδρι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων που βρήκε νικητή τον Οδυσσέα με 1-0, σκορ που πρέπει να υπερασπιστεί σήμερα.

Βέβαια πληγωμένος απο την κόκκινη κάρτα του Κοντογιαννη και την απουσία του Γιάννη Γαζης (ντε μπουρ), θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στο πλήρες Μαραντοχωρι. Το ευχάριστο είναι πως οι διοικήσεις των δυο πλευρών καθώς και άνθρωποι των ομάδων έχουν κρατήσει ένα πολύ καλό κλίμα, που αυτό φάνηκε και στο γήπεδο του Νυδρίου, κάτι που τους τιμά ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς τι συμβαίνει σε παρόμοιες καταστάσεις…. Ίσως γι αυτό να είναι λίγος και ο ντόρος….!!!

Εμείς να ευχηθούμε απο τη σειρά μας καλή επιτυχία στις δυο ομάδες, να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ο καλύτερος και όχι ο πιο τυχερός, να πανηγυρίσει την άνοδο!!!! Όλοι στο συβρο λοιπόν!!!!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί