Ο “Μίστερ 50-50” και το παράδοξο με την ώρα έναρξης

Όσοι πίστευαν ότι διαιτητής του ντέρμπι θα είναι άλλος εκτός από τον Αλεξανδρόπουλο, μάλλον έχουν καιρό να ασχοληθούν με τα τοπικά δρώμενα στο ποδόσφαιρο καθώς ο Αλέκος Αλεξανδρόπουλος είναι ο άνθρωπος των ντέρμπυ τα τελευταία χρόνια στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Καμμιά ομάδα δεν έχει ακουστεί να έχει παράπονο για τις διαιτητσίες του όλα αυτά τα χρόνια. Σοβαρός, μετρημένος και χωρίς καθόλου τουπέ, έχει κάνει όλα τα σωματεία να τον θέλουν σε τέτοια κομβική σημασίας παιχνίδια.

Σίγουρα, η ΕΠΣ ρώτησε τα σωματεία πια προτίμηση θα είχαν για τον άρχοντα του παιχνιδιού και ο …..”μίστερ 50-50″, που λέει και μια ψυχή, προτιμήθηκε (δεν ξέρουμε καθολικά ή μη), να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά σε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, σε ένα παιχνίδι τίτλου.

Μέχρι εδώ όλα καλά σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΕΠΣ, από εδώ και πέρα διαβάστε τι παράλογο, παράδοξο, πρωτότυπο κα ότι άλλο θέλετε έχει συμβεί…..

Την Κυριακή εκτός του ντέρμπι Τηλυκράτης – Πανλευκάδιος, υπάρχει και η ρεβάνς του 1-0 στο Μαραντοχώρι – Νυδρί στο Σύβρο και σε περίπτωση που έχουμε το ίδιο σκορ με το πρώτο παιχνίδι, θα έχουμε μισάωρη παράταση.

Ε, αν έχετε το θεό σας, αυτό το παιχνίδι ξεκινάει στις 17.00μμ, μισή ώρα αργότερα!!!! από το ντέρμπυ στη Λευκάδα, που είναι προγραμματισμένο για τις 16.30μμ. Θα μου πείτε αργεί να νυχτώσει. Ναι, οκ, συμφωνώ…Αλλά αυτά τα κοιτάς!!!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί