Πέρασε στους “4” η Αστυνομική Δ/νση Λευκάδας

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος των Αστυνομικών Δ/νσεων, προκρίθηκε η ομάδα της Αστυνομικής Δ/νσης Λευκάδας, μετά από την νίκη που έκανε η ομάδα του κοοουτς Καναρίνη με σκορ 3-1 στην Πιερία.

Οι σκόρερ της μεγάλης νίκης ήταν οι Ντάτσης, Γρίβας και Φούντογλου Δημήτρης κατά σειρά, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει λίγο πριν το ημίχρονο. Μάλιστα, είχε και ένα δοκάρι με τον Λάζαρη νωρίς στο παιχνίδι. Ενώ, τραυματίστηκε και ο Κονιδάρης Κώστας.

Η ομάδα της Λευκάδας πέρασε στο final four που θα γίνει στην Χαλκιδική 27-29/5 συγκεντρώνοντας  12 βαθμούς, με 3 νίκες και μία στα χαρτιά διότι η ΑΔ Κέρκυρας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στη Λευκάδα.

Εκτός της δικής μας αστυνομικής Δ/νσης, έχει προκριθεί στην τετράδα και η αντίστοιχη της Κομοτηνής από τον άλλο όμιλο, ενώ οι άλλοι δύο ομάδες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Έτσι μετά την περυσινή επιτυχία με τη συμμετοχή στο F4 που διοργανώσαμε στο νησί μας, η ομάδα έγρραψε ακόμη μια επιτυχία με την συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε final four.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24