Πρωταθλήτρια στο παιδικό η Δόξα Λευκάδας

Δόξα ξεκόλλα τα έχεις πάρει όλα…..Κάπως έτσι έπρεπε να λέμε καθώς οι “μικρο” γεννημένοι πρωταθλητές του Δημήτρη Κόγκα, στον τελικό του παιδικού της ΕΣΚΑΒΔΕ έκαμψαν την αντίσταση της Νικόπολης και με ένα πολύ παραγωγικό δεύτερο δεκάλεπτο, πρόσθεσαν ακόμη μια διάκριση στο εναργητικό τους.

Οι Σολδάτος Γιώργος και Παναγιώτης ήταν οι κύριες επιθετικές αιχμές της ομάδας της Λευκάδας, ενώ στο σκοράρισμα τους ακολούθησε και ο Κονιδάρης. Ενώ, από τους ηττημένους Μπακάλης και Σίσκας ήταν οι πρώτοι σκόρερ.

Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος για τα τρομερά “μωρά” της Δόξας στις μικρές ηλικίες και τον προπονητή Δημήτρη Κόγκα την φετινή χρονιά μιας και ήδη κατακτηθεί το Εφηβικό, αλλά και η άνοδος στην Β ΕΣΚΑΒΔΕ Ανδρών από την Γ’ με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου που δεν είναι άλλη από τα παιδιά των ακαδημιών.

Δεκάλεπτα:Α:16-20 Β:8-19 Γ:15-09 Δ: 10-12

Νικόπολη Πρέβεζας(Πολίτης): Σουλιώτης Α.5, Παπαχρήστος, Φίφης, Σίσκας 12(1), Δώνος 3, Μπέλλος 5, Τρομπούκης, Βαβέτσης 4(1), Αυδίκος, Αθανασίου, Μπακάλης 20, Παυλίδης

Δόξα Λευκάδας(Κόγκας): Σολδάτος Π. 17(1), Θέρμος, Αθανίτης, Αθανίτης, Κοντοπριάς, Ζαβιτσάνος 5(1), Χτένας, Λάμπρης 6, Σολδάτος Γ. 19(1), Ζακυνθινός, Βαγενάς, Λάζαρης, Κονιδάρης 13(1)

Related News

Comments are closed