Τσαλδάρης: Ίδια προσοχή και σοβαρότητα με Μαχητές

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση μεταξύ της Δόξας Λευκάδας και των Μαχητών Δόξας Πεύκων, θεωρώντας ότι οι νίκες επί του Φάρου Κερατσινίου και του Προμηθέα Πατρών δεν κάνουν την ομάδα του αδιαφιλονίκητο φαβορί.
 
«Αν ορισμένοι νομίζουν ότι επειδή κερδίσαμε τον Φάρο Κερατσινίου και τον Προμηθέα Πατρών τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα συμβεί το ίδιο και με τους Μαχητές, γελιούνται» ανέφερε ο έμπειρος παίκτης και εξήγησε:
 
«Δίνουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία «διψάει» για βαθμούς ώστε να υλοποιήσει το στόχο που είχε θέσει από την έναρξη του πρωταθλήματος.
 
Όλοι γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Α2 είναι το καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων, ενώ έχουμε παρακολουθήσει κατά το παρελθόν ομάδες μικρότερης, θεωρητικά, δυναμικότητας να κερδίζουν μεγαλύτερες. Γι’ αυτό και όλες οι ομάδες χρειάζονται την ίδια προσοχή και τη σοβαρότητα.
 
Οι αντίπαλοί μας διαθέτουν την ποιότητα και αν δεν τους προσέξουμε, τότε μπορεί να έχουμε απώλεια βαθμού. Ο κόουτς μας έχει επανειλημμένως αναφέρει ότι δεν πρέπει να κοιτάμε το γενικό στόχο αλλά το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος, άλλωστε, θα γίνει ο απολογισμός.
 
Θεωρώ ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατό καλύτερα, σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Έχουμε αφήσει πίσω μας την εκτός έδρας νίκη επί του Προμηθέα και έχουμε προσηλωθεί στο ματς του Σαββάτου. Επαναλαμβάνω ότι το κλειδί της νίκης είναι να δείξουμε συγκέντρωση και μαχητικότητα και στα 40 λεπτά του αγώνα».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει