Ο Άγγελος Μπέκας, μιλάει για το πρωτάθλημα, τα play offs και τον Τηλυκρατη.

Ο τελευταίος αγώνας του Άγγελου Μπέκα στον πάγκο του Τηλυκράτη ήταν στην Πάργα, όταν και οι “κυανέρυθροι” ηττήθηκαν από τον τοπικό Απόλλων με 3-1, έκαναν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και έπεσαν προς στιγμήν από την κορυφή του πρωταθλήματος, με τον έμπεριο κοουτς να δηλώνε ιτην παραίτησή του που έγινε αποδεχτή.

Αργότερα βέβαια βγήκε η από φαση από την ΕΠΟ και ο Τηλυκράτης επέστρεψε στην κορυφή, όμως πλέον τον πάγκο καθόταν ο Ανδρέας Παντζιαράς και όχι ο Άγγελος Μπέκας, που αυτός μαζί με τους συνεργάτες τους έφτιαξαν την ομάδα του Τηλυκράτη το καλοκαιρί.

Πάμε όμως να δούμε τι έχει να πει ο τελευταίος για τα play offs ανόδου του πρωταθλήματος που ξεκινάνε αύριο με δύο αναμετρήσεις: Είναι δυο παιχνίδια ξεχωριστά υπάρχει ένα αβαντάζ στους γηπεδούχους Πανλευκαδιο και Παργα, αλλά η ομάδα που θα βγάλει στο γήπεδο περισσότερο ενέργεια, θέλει περισσότερο το ματς, αυτός θα είναι και ο νικητής. Βέβαια υπάρχουν και οι ατυχίες και άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση του αγώνα. Όλοι ευχόμαστε να γίνουν δυο αγώνες σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος . Δεν χωρούν προγνωστικά και οι τέσσερις είναι ομάδες έμπειρες διαθέτουν πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με εμπειρία στον πρωταθλητισμό.

Θεωρείς παίξει ρόλο στο τελικό του πρωταθλήματος ότι ο Τηλυκράτης δεν θα έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του σε σχέση με τον αντίπαλό του: Άποψη μου είναι ότι έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν να ηρεμήσουν για λίγο και να προετοιμαστούν κατάλληλα για έναν αγώνα που πρόκειται να αγωνιστούν.

Είναι σωστό το σύστημα διεξαγωγής των Play off ή ένα μινι πρωτάθλημα είναι καλύτερο: Συμφωνώ με το σύστημα που έχουν επιλέξει γιατί νομίζω ανταμείβει την ομάδα που τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και του δίνει το αβαντάζ της έδρα της νίκης και του “x”.

Ποιούς παίχτες ξεχώρισες στο φετινό πρωτάθλημα και αν περίμενες καλύτερο επίπεδο από τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος: Έχω ξεχωρίσει τον Περιστέρη που τερμάτισε πρώτος σκόρερ και τον Κουτρούμπα της ΑΕ Πρεβεζας. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στα επόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα μας. Η εικόνα που μας άφησε δεν είναι και η καλύτερη νομίζω όλοι το περιμέναμε καλύτερο.

Και τέλος, πως ήταν η εμπειρία του στο πάγκο του Τηλυκράτη: Είναι μια μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους. Απαιτητική ομάδα η οποία παίζει πάντα για την νίκη. Μόνο ευχαριστώ θέλω να πω στο ΔΣ και ιδιαίτερα στον πρόεδρο, στους παίκτες, τους φιλάθλους του Τηλυκρατη, στους συνεργάτες μου. Μόνο θετικά σου προσφέρει να δουλεύεις σε ομάδες σαν τον Τηλυκρατη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου την πραγματοποιήσει των στόχων του που δεν είναι άλλος η άνοδος στην Γ εθνική.

12715416_10154572033684148_3996237614013799562_n

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...