ΑΟ Παλαίρου: Παρελθόν ο Καράμπαλης, αναλαμβάνει ο Μπέκας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Παλαίρου αποτελεί από το Σάββατο το απόγευμα ο Χρήστος Καράμπαλης, με τους διοικούντες της ομάδας να κινούνται ασταπιαία και να είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Άγγελο Μπέκα.

Η ομάδα της Παλαίρου, ανακοίνωση το διαζύγιο με τον Χρήστο Καράμπαλη χθες, όπως θα διαβάσετε και στην παρακάτω ανακοίνωση και οι ιθύνοντες θέλουν άμεσα να βρουν τον αντικαταστάτη του, για να έχει χρόνο να δουλέψει για την πρεμιέρα των μπαράζ παραμονής που αρχίζουν  το επόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Παλαίρου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Παλαίρου ανακοινώνει την διακοπή συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Χρήστο Καράμπαλη, όπου άλλοι λόγοι επέβαλαν την διακοπή της συνεργασίας μας. Ο Χρήστος Καράμπαλης έφυγε σαν φίλος, και ίσως οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν στο μέλλον. Απλά τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα ήθελε ένα φρεσκάρισμα.  Τον ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία και για την μέχρι τώρα αξιέπαινη προσπάθεια και προσφορά στο Σύλλογο και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο προπονητικό του έργο, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.»

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει