A2 Ανδρών: 20 βολές παραπάνω εκτέλεσε ο Προμηθέας επί της Δόξας Λευκάδας

Στην ανάγνωση των στατιστικών του παιχνιδιού Προμηθέας Πατρών – Δόξα Λευκάδας, είναι αδύνατον να μη πέσει το μάτι σου στη μεγάλη διαφορά των ελευθέρων βολών που είχε η μία ομάδα από την άλλη, καθώς οι γηπεοδούχοι είχαν 20 περισσότερες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γηπεδούχοι στάθηκαν 26 φορές στη γραμμή της “φιλανθρωπίας”, σε αντίθεση με τους παίχτες του Φώτη Τακιανού, που εκτέλεσαν μόνο 6 βολές!!!!!!

Να σας το κάνουμε και λίγο πιο λιανό….Αν βγάλουμε τις τέσσερις που εκτελέστηκαν στο τέλος του παιχνιδιού, όταν ποια είχαμε μπει στις ειδικές καταστάσεις, τότε μένει ένα “ζευγάρι” βολών σε όλο το παιχνίδι!!!!….Φαντάζεστε δηλαδή τι χειρουργείο έγινε στη Πάτρα, από την τριάδα Πουρσανίδη Γ., Συμεωνίδη και Λόρτο!!!!

Δείτε και μόνοι σας τα στατιστικά του παιχνιδιού, από την galanis sport data

Screenshot_1 Screenshot_2

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24